Homepage  / Articole

“Anatomia lui Grey” este ameninţat cu noi plecări

“Anatomia lui Grey” este ameninţat cu noi plecări

de Redactia Tvmania

Katherine Heigl (st.) şi Ellen Pompeo au devenit celebre cu „Anatomia lui Grey”.

Astăzi, 15 noiembrie, de la ora 22.00, debutează la TVR 1 sezonul şasea al serialului multipremiat “Anatomia lui Grey”. Producţia a pierdut în acest sezon doi medici stagiari: pe George O’Malley (T.R.Knight) şi pe Izzie Stevens (Katherine Heigl), care şi-au îndreptat atenţia spre alte proiecte. Presa americană susţine că şi interpreta personajului central Meredith Grey (Ellen Pompeo) ar vrea să plece din serial după sfârşitul seriei a 7-a, acum difuzată la americani.

Dacă personajul George este ucis (actorul nu a mai vrut să semneze pentru un alt sezon, supărat că personajul său nu prea mai avea multe de spus în serial), nu acelaşi lucru se întâmplă cu Izzie Stevens, bolnavă de cancer în stadiul 4. Producătorul Shonda Rhimes a mărturisit, pentru “Entertainment Weekly”, că nu a putut să o “omoare” pe Izzie, deşi acest final ar fi fost cel mai plauzibil dat fiind gravitatea bolii de care suferea, întrucât şi-a dat seama că fanii seriei nu ar fi acceptat un asemenea sfârşit pentru unul dintre cele mai iubiţi medici din producţie.

Aşadar, dr. Izzie Stevens mai apare câteva episoade în poveste, urmând să plece totuşi din Seattle Grace, întrucât actriţa care o interpreta, Katherine Heigl, a fost decisă să accepte ofertele hollywoodiene făcute (până una, alta a jucat în tot felul de comedii slăbuţe).

Pleacă şi Meredith?

“National Enquirer” scrie însă că şirul plecărilor nu se opreşte aici: Ellen Pompeo, interpreta lui Meredith Grey- personaj central al serialul – ar fi anunţat că pleacă după sfârşitul seriei a 7-a, acum în plină difuzare la americani.

Producătorii se dau de ceasul morţii să o convingă să rămână, tentând-o cu un salariu şi mai mare (actriţa câştigă 250.000 de dolari pe episod). Surse de pe platouri insistă chiar că aceştia sunt dispuşi să dubleze suma. “Fără Ellen, serialul ar fi pe moarte”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton