Homepage  / Filme Online / Netflix

După „Kingdom: Ashin of the North”, Netflix pregătește un nou spin-off, „Kingdom: The Crown Prince”

După „Kingdom: Ashin of the North”, Netflix pregătește un nou spin-off, „Kingdom: The Crown Prince”
5

de Redactia Tvmania

Serialul coreean „Kingdom” (2019), cu Ju Ji-Hoon și Bae Doona în rolurile principale, a fost un frumos succes pentru Netflix. Motiv pentru care producătorii au decis realizarea unui episod special „Kingdom: Ashin of the North” înaintea lansării sezonului al treilea. Iar acum, se pare că vom avea încă un episod special: „Kingdom: The Crown Prince”, după cum a aflat What's on Netflix.

Disponibil deja pe platforma de streaming Netflix, episodul special din „Kingdom”, intitulat „Ashin of the North”, face lumină în multe probleme lăsate în suspans în serialul-mamă.

Atenție, posibile spoilere!!!

Epsiodul final al sezonului al doilea din „Kingdom” s-a terminat cu fostul prinț moștenitor Lee Chang (Ju Ji-hoon) și ucenica medicală Seo Bi (Bae Doona) blocați într-un sat pustiu din nordul regatului Joseon, la granița cu China, în timp ce căutau originile plantei care-i transformă pe oameni în zombi. În timp ce încercau să afle cine a adus ciudata plantă în regat și dacă nu cumva este vorba de un complot chinez, ceea ce era o pistă falsă, cei doi ajung într-o peșteră și dau nas în nas cu o misterioasă femeie: Ashin (Jun Ji-hyun). Exact ea este personajul central din Kingdom: Ashin of the North”, un episod special care face lumină în multe mistere.

KINGDOM_ASIN_27715Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Kingdom: Ashin of the North”

Episod special este un prequel, din care fanii serialului coreean cu zombi vor afla cum a ajuns misterioasa plantă să transforme oamenii în zombi. Suntem părtași ai unei complicate situații politice, militare și diplomatice la granița dintre Joseon și China, unde un sat liniștit ajunge să fie implicat într-un conflict armat cu un trib războinic. Singura supraviețuitoare, adolescenta Ashin își alege inițial greșit tabăra și abia la maturitate află că a fost înșelată, iar răzbunarea sa va fi cumplită.

Kingdom: The Crown Prince”

După „Kingdom: Ashin of the North”, au apărut zvonuri despre un nou spin-off care ar fi în pregătire la Netflix, intitulat „Kingdom: The Crown Prince”, dar platforma nu a confirmat încă știrea, scrie What’s on Netflix.

Kingdom” este de departe unul dintre cele mai populare producții coreene dintre originalele Netflix și cel mai cunoscut titlu sud-coreean de pe platformă. Netflix însuși spune că serialul este „o poveste iubită” în Coreea și în restul lumii.

Serialul are deja două sezoane, iar pentru fanii care vor mai mult, Netflix a adus din iulie și „Kingdom: Ashin of the North”.

Iar în timp ce toată lumea încă așteaptă sezonul al treilea, a apărut zvonul că s-ar pregăti un nou episod special, despre care Netflix s-a mulțumit să spună că „Nimic nu s-a decis încă”.

În posibilul Kingdom: The Crown Prince”, ar putea fi vorba despre tinerețea prințului moștenitor Lee Chang și despre cum a ajuns în poziția ingrată de fi îndepărtat de la tron.

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton