Homepage  / Netflix

După Lucifer, Tom Ellis îl va interpreta pe Dumnezeu într-un serial animat pentru adulți, produs de Netflix

După Lucifer, Tom Ellis îl va interpreta pe Dumnezeu într-un serial animat pentru adulți, produs de Netflix

de Mioara Tronaru,

După ce l-a jucat pe Lucifer Morningstar vreme de cinci ani în serialul „Lucifer” (2016), actorul galez Tom Ellis (43 de ani) se pregătește pentru a fi Dumnezeu, mai exact vocea lui Dumnezeu, în noul serial animat adaptat după jocul „Exploding Kittens”, aflăm din Variety.

„Exploding Kittens” este un joc de cărți din care Netflix a realizat un joc online, care va fi lansat în luna mai pe platformă, și a comandat un serial animat, care este pe mâinile lui Mike Judge („Beavis and Butt-Head”, „Silicon Valley”) și Greg Daniels („The Office US”, „Parks and Recreation”).

Așteptat în 2023, serialul va urmări „eterna luptă dintre Paradis și Infern, care va căpăta de această dată proporții epice pentru că Dumnezeu și Diavolul au fost trimiși pe Pământ în corpul unor pisici grase de casă”.

Vestea și distribuția noului serial au apărut și pe contul de Instagram al lui Tom Ellis.

Actrița Sasheer Zamata („Saturday Night Live”) va avea rolul Diavolului, în timp ce Ally Maki și Abraham Lim vor juca un frate și o soră a căror mamă e interpretată de Lucy Liu.

Într-un comunicat preluat de Variety, Mike Moon, responsabilul cu animațiile pentru adulți de la Netflix, a declarat: „Dezvoltarea simultană a unui joc și a unui serial deschide noi orizonturi pentru Netflix. Și nu ne-am putut gândi la un mijloc mai bun pentru a construi un univers în jurul Exploding Kittens, unul dintre cele mai inventive, iconice și originale jocuri ale acestui secol”.

Ce-a mai făcut Tom Ellis după „Lucifer”

După o apariție episodică în multimpremiatul serial animat „Robot Chicken” (recompensat cu șase premii Emmy), Tom Ellis pregătește o comedie romantică și o miniserie.

Lungmetrajul „Players” va avea premiera anul acesta. Este povestea unei jurnaliste sportive, din Chicago, care s-a distrat ani de zile flirtând, dar acum ajunge să se îndrăgostească. Alături de Tom Ellis, din distribuție, mai fac parte: Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr., Joel Courtney. „Players” este în postproducție, iar distribuitorul este Netflix.

Acum, actorul galez filmează pentru miniseria „Washington Black”, adaptare după cartea cu același nume a scriitorului canadian Esi Edugyan. Este povestea lui George Washington „Wash” Black, care s-a născut ca sclav în Barbados. Volumul a câștigat în 2018 Scotiabank Giller Prize și a fost pe lista scurtă de la Booker Prize. Miniseria „Washington Black”, produsă de Hulu, va avea 9 episoade.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton