Homepage  / Vedete româneşti

După „Mirciulică”, Mircea Bravo va lansa o nouă comedie. Filmările au avut deja loc. EXCLUSIV

După „Mirciulică”, Mircea Bravo va lansa o nouă comedie. Filmările au avut deja loc. EXCLUSIV
5

de Cătălina Matei,

După 8 ani în care a strâns peste 1 milion de urmăritori pe YouTube, Mircea Bravo, Popa pe numele său din buletin, a ajuns pe marile ecrane. „Mirciulică” este filmul său de debut, o comedie realizată 100 % cu bani de-acasă și insipirată din viața sa. Ce urmează pentru celebrul vlogger care a lăsat Dreptul pentru Actorie? Încă un film!

De 8 ani încoace, Mircea Bravo (33 de ani), Popa în buletin, cucerește publicul din online cu momentele sale umoristice. A început cu farse, iar acum furnizează săptămânal conținut original plin de umor. Între timp, vlogger-ul care manageriază acum o firmă de producție, a lansat și primul său lung-metraj, comedia „Mirciulică” pe care o putem vedea deja în cinematografele din toată țara. Bineînțeles, din producția proaspăt lansartă nu lipsește Bunica, interpretată de Tanti Lenuța din Chinteni, ce afără de care universul lui Mircea Bravo nu ar fi cunoscut succesul de azi. Celor doi li s-au alăturat actori consacrați din lumea teatrului clujean, precum Elena Ivanca, Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Dan Chiorean, Denisa Vlad.

Ce urmează pentru Mircea Bravo? Încă o comedie. Dar mai multe ne-a dezvăluit chiar el!

De la Popa la Bravo… cum ai ajuns la acest nume de scenă?

Când am decis că las în spate Dreptul și tot ce ținea de acest domenii și am început să le povestesc prietenilor cam ce planuri și viziune de viitor aveam, în mare parte, ăsta era răspunsul lor “Mircea, bravo!”. Că erau prieteni buni, de-aia. Și mi se pare numele perfect, foarte pozitiv.

Și cum ai ajuns pe marile ecrane?

Lumea mereu scria și ne întreba de ce nu facem video-uri mai lungi, că ar vrea să fie de mai multe minute. Și cum partenerul și prietenul meu Cristi Ilișuan își dorea demult să facă și film, el fiind cel care a și scris și regizat Mirciulică, cumva lucrurile s-au legat natural și am ajuns la 90 de minute de conținut Mircea Bravo.

Până la urmă, în cazul tău, viața bate filmul?

Sincer, cred că fiecare om are o poveste interesantă care pusă în lumina potrivită ar putea inspira un film.

Cât la sută din povestea lui „Mirciulică” este și povestea ta?

Premisa filmului este oarecum povestea mea, dar din momentul în care se întoarce de la București după ce picat examenul, drumul lui Mirciulică se desparte de al meu.

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare din timpul filmărilor pentru „Mirciulică”?

Fiind o comedie, vă puteți da seama că s-a râs mult, zilnic! Sunt foarte multe faze, dar una la care râd și-acum ar fi momentul în care Daniel Soare, de la Sunet, m-a rugat să tragem voce separată cu mine strigând puii, pentru a prinde unul. Fără să exagerez, cred că au fost vreo 7 minute de “pi pi pi” în care toată echipa se tăvălea de râs.

Unde ți se mare mai complicat: în oline ori în filme?

Complicat nu mi se pare nicăieri, că ne place foarte mult ceea ce facem, dar cu siguranță la film e o provocare mult mai mare, fiind angrenați mulți oameni, e o adevărată desfășurare de forțe.

E clar că fără Bunica alias Tanti Lenuța „Mirciulică” n-ar mai fi fost la fel… Ce îți place cel mai mult la dumneaei? Dincolo de naturalețea sa…

Faptul că e un om atât de sincer și de liber. N-are absolut nicio problemă în a-ți spune exact ceea ce crede. Noi ne-am cam pierdut asta.

Care ar fi următoarea provocare pentru tot ce înseamnă acum „Bravo”? Câi oameni sunt implicați acum în acest proiect?

Următoarea provocare va fi lansarea celei de-a doua comedii, „Nuntă pe bani”, care a fost deja filmată vara asta. Și desigur, scrierea unui nou scenariu și pregătirea pentru un nou film. Vrem să facem câte un film în fiecare an. Bravo Films numără acum o echipă de vreo 5 oameni, toți unul și unul.

Și cum crezi că ar fi aratat viața ta acum dacă ai fi ajuns procuror?

Sincer, nu am stat să mă gândesc la asta, sunt foarte fericit și recunoscător de cum au ieșit lucrurilez

Ce te „prinde” la TV? Care sunt producțiile pe care le urmărești cu interes?

O să fiu sincer, precum Bunica, și o să vă spun că nu prea mă uit la tv, sunt mai degrabă un om al online-ului (ce surpriză), care consumă cu interes Youtube și alte platforme de streaming.

Hai să facem un mic salt în timp… ce fel de tătic crezi că va fi „Mirciulică” cel adevărat?

Eu sunt genul de om care trăiește în prezent. Vom vedea la momentul potrivit.

mircea-bravo-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton