Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

După nunta secretă, Catrinel Sandu și soțul ei au plecat într-o vacanță la Paris. Cine i-a însoțit

După nunta secretă, Catrinel Sandu și soțul ei au plecat într-o vacanță la Paris. Cine i-a însoțit
7

de Redactia Tvmania

Catrinel Sandu și soțul ei, Steve, au ales Parisul pentru o vacanță de vis, prima plecare de după nunta secretă pe care au organizat-o în România. Cei doi au plecat alături de cei patru copii ai lor, scrie  libertatea.ro.

Zilele trecute, fosta vedetă de la Prima TV și Steve au făcut nunta în România, după ceremonia organizată în Statele Unite, în luna noiembrie a anului trecut. Catrinel are două fetițe din căsnicia cu fostul soț.

După petrecerea de nuntă, cei 6 au plecat într-o binemeritată vacanță la Paris.

Catrinel a fost cea care a postat mai multe fotografii din vacanța pariziană. 

După nunta secretă, Catrinel Sandu și soțul ei au plecat într-o vacanță la Paris. Cine i-a însoțit (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Suntem foarte fericiți. Este un moment pe care îl așteptam foarte mult. Noi am făcut o ceremonie și în America, pe 11.11.2020, însă mi-am dorit foarte mult să fiu cununată și în religia noastră, ortodoxă. Rochia de mireasă mi-a ales-o Sarah, fetița cea mare.

Am trecut pe lângă un magazin în America și mi-a zis «mami, uite, asta e rochia ta de mireasă» și a avut dreptate. Am cumpărat-o și iată-mă în ea. Mi-a plăcut foarte mult modelul, e stilul meu”, a declarat Catrinel Sandu pentru Click.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton