Homepage  / Vedete / Vedete străine

După o lungă pauză, distribuția serialului „Tânăr și neliniștit” revine pe platourile de filmare

După o lungă pauză, distribuția serialului „Tânăr și neliniștit” revine pe platourile de filmare

de Redactia Tvmania

Serialul „Tânăr și neliniștit” a fost în perioada izolării în pauză de filmări, pentru prima dată în cei 47 de ani de existență, postul CBS difuzând, de la finalul lui aprilie, episoade clasice grupate tematic. 

Cei de la Deadline au anunțat însă că producătorii logevivului serial au înștiințat echipa de filmare și distribuția că au în plan ca pe 6 iulie să revină pe platourile de filmare. Data aceasta este însă un obiectiv al producătorilor, nu o dată fermă. Toate acestea din cauza schimbărilor zilnice care apar din cauza noului virus. 

Echipa de producție a serialului „Tânăr și neliniștit” ține legătura cu cei care au început deja filmările și vor să aplice aceleași măsuri de siguranță. Este vorba tot de un proiect produs de CBS Drama, „The Bold and the Beautiful”, prima echipă a unui serial care a revenit după 3 luni la muncă. 

În ianuarie, cei de la CBS au anunțat că serialul „The Young and the Restless” a fost prelungit pentru încă patru ani,  până în 2024. Seria, aflată acum în al 47-lea sezon, este produsă de compania Bell Dramatic Serial, în asociere cu Sony Pictures Television. 

 

 Unii dintre actorii principali se așteaptă ca producătorii să introducă în scenariu criza COVID-19. Actorul Christian LeBlanc, interpretul lui Michael Baldwin, a spus în luna mai, într-un interviu video pentru un post din New Orleans, că pandemia de coronavirus ar putea ajunge în viața personajelor din Genoa City. 

Deși este un show aspirational, la care oamenii se uită tocmai pentru a schimba mediul, regulile de distanțare socială, mai degrabă decât alegerile creative, ar putea dicta includerea pandemiei în scenariu. Va fi dificil să ai foarte mulți oameni într-o secvență, așa că interacțiunea personajelor va fi limitată, crede LeBlanc.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton