Homepage  / Seriale / Seriale americane

După „Povestea slujitoarei”, Hulu are în proiect o nouă adaptare după Margaret Atwood

După „Povestea slujitoarei”, Hulu are în proiect o nouă adaptare după Margaret Atwood

de Redactia Tvmania

În timp ce Hulu se pregătește să înceapă difuzarea sezonului al patrulea din „Povestea slujitoarei”, în original „The Handmaid’s Tale”, platforma de streaming anunță adaptarea unui alt roman al scriitoarei Margaret Atwood, „MaddAddam”.

În trena succesului de până acum, înregistrat cu serialul „Povestea slujitoarei”, Hulu continuă colaborarea cu scriitoarea canadiană Margaret Atwood. Încă din 2019, platforma anunța deja adaptarea după „Testamentele”, urmarea „Poveștii slujitoarei”, a cărei poveste se derulează la 15 ani după evenimentele din romanul inițial. Acum câteva săptămâni, Hulu a confirmat și sezonul al cincilea din „Povestea slujitoarei”, chiar înainte de premiera sezonului 4. Și nu se oprește aici, va urma adaptarea trilogiei „MaddAddam”.

Trilogia „MaddAddam”, apărută și la noi, la Editura Art, este un thriller postapocaliptic, în care mare parte din oameni au murit în urma unei pandemii, doar câțiva au supraviețuit în câteva insule de civilizație. În același timp, ingineria genetică a creat și un nou tip de om. Seria „MaddAddam” conține volumele: „Oryx și Crake”, „Anul potopului” și „Inima cedează ultima”. 

Sezonul al patrulea din „Povestea slujitoarei” va debuta și la noi pe 30 aprilie, la HBO.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton