Homepage  / Vedete / Vedete străine

După „Resident Evil”, actrița Milla Jovovich ar putea fi eroina noii serii „Monster Hunter”

După „Resident Evil”, actrița Milla Jovovich ar putea fi eroina noii serii „Monster Hunter”

de Redactia Tvmania

La începutul anilor 2000, regizorul Paul W.S. Anderson era o tânără speranță după ce făcuse „Event Horizon” și i s-a dat pe mână adaptarea cinematografică pentru „Resident Evil”, pe care a dus-o cu eleganță până la „ultimul capitol”. „Resident Evil: Capitolul final” (2016), al șaselea film al francizei, s-a bucurat de succes la fani, la un buget de 40 de milioane de dolari a strâns din încasări peste 312 milioane.

„Monster Hunter”

În timp ce saga „Resident Evil” o să fie refăcută, dar cu altă echipă, Paul W.S. Anderson își încearcă norocul cu o altă adaptare după jocuri video, este vorba despre „Monster Hunter”, cel mai rentabil joc de la Capcom. Iar Variety a aflat că soția sa, Milla Jovovich, ar putea interpreta una dintre eroinele jocului.

„Monster Hunter”

Filmările sunt programate să înceapă în luna septembrie, la Cape Town, în Africa de Sud, cu un buget de 60 de milioande de dolari. Nu se știu deocamdată nici scenariul (care va fi semnat tot de regizorul Paul W.S. Anderson), nici data de lansare, iar din distribuție nu face parte până acum decât Milla Jovovich.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton