Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

După „Survivor România”, Elena Ionescu și Simona Hapciuc și-au luat case noi

După „Survivor România”, Elena Ionescu și Simona Hapciuc și-au luat case noi
8

de Redactia Tvmania

Elena Ionescu, care a câștigat anul trecut reality show-ul „Survivor România”, și-a cumpărat - după ani de zile în care a stat în chirie - propriul apartament. De ajutor a fost premiul de 250.000 de lei (aproximativ 50.000 de euro) primit de la Kanal D.

Astăzi, solista este fericită că a reușit să se mute alături de fiul ei Răzvan în noua casă și a povestit, pentru Click, ce proiecte are pentru perioada următoare.

Elena Ionescu s-a mutat in casa noua alaturi de fiul ei (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De când s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a participat la primul “Survivor România”, Elena Ionescu (32 de ani) a avut multe motive de bucurie. A trecut prin mai câteva schimbări de look, a avut un proiect muzical alături de Giani Kiriță, de Doru Isăroiu de la Red Parlament, acum colaborează cu Tom Boxer, Rigo Fuego  & Richy B la piesa “Favela”.

De asemenea, pe lângă muzică, Elena  filmează cu fiul ei Răzvan pentru reality-show-ul “Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars. 

Pe lângă toate acestea, cea mai importantă schimbare din viața Elenei Ionescu este aceea că nu mai plăteşte chirie. 

Un apartament nou și-a cumpărat și Simona Hapciuc

Elena Ionescu nu este singura vedetă care s-a mutat recent în casă nouă. O altă concurentă de la „Survivor România”, actrița și cântăreața Simona Hapciuc, care a participat anul acesta la emisiunea de la Kanal D, s-a mutat deja în casă nouă cu banii câştigaţi în Republica Dominicană.

Actrița și cântăreața are acum loc destul pentru hainele sale, loc pentru pantofii şi cizmele din colecția ei, dar şi spaţiu să facă sport acasă. 

 

“Îmi merge bine. Da, am reuşit, mi-am cumpărat un apartament cu patru camere, pe care l-am transformat în trei camere. De două săptămâni ne-am mutat şi noi, este doar pe jumătate mobilat, dar le facem uşor-uşor pe toate. Important este că suntem la casa noastră şi visul a devenit realizabil, acela de a lua o locuinţă pentru mine şi Răzvănel”, a declarat solista, citată de Click. 

Un apartament nou și-a cumpărat și Simona Hapciuc (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 8

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton