Homepage  / Seriale / Seriale americane

După „Teoria Big Bang”, serial disponibil pe Netflix, actrița Kaley Cuoco va fi vedeta unei miniserii-thriller

După „Teoria Big Bang”, serial disponibil pe Netflix, actrița Kaley Cuoco va fi vedeta unei miniserii-thriller
10

de Redactia Tvmania

Schimbare totală de registru pentru actrița din „Teoria Big Bang” / „The Big Bang Theory” (2007). Kaley Cuoco, fosta Penny din sitcomul american, va fi eroina unei miniserii-thriller, „The Flight Attendant”, pentru care va fi și producătoare.

Fosta vedetă feminină a sitcomului „Teoria Big Bang” își conduce cariera cu o mână de fier. Tocmai a semnat un contract cu Warner Bros. în numele propriei sale societăți de producție, proaspăt lansate, pentru a genera conținut exclusiv pentru viitoarea platformă de streaming WarnerMedia. Și tot ea va fi și vedeta primului serial: „The Flight Attendant”.

În „The Flight Attendant”, coprodus împreună cu Greg Berlanti, Cuoco va fi o stewardesă, pe nume Cassandra, care se trezește într-o zi, într-o cameră de hotel din Dubai, cu un cadavru alături. De frică să nu fie acuzată de crimă, femeia nu sună poliția, ci pleacă pe furiș ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar nici nu ajunge bine la New York, că FBI se și înființează la ușa ei. Incapabilă să-și amintească ce s-a întâmplat cu adevărat, Cassandra începe să se întrebe dacă nu cumva chiar ea l-a omorât pe acel bărbat.

Filmările pentru „The Flight Attendant” ar trebui să înceapă în această toamnă pentru ca serialul să fie disponibil în 2020, odată ce platforma WarnerMedia va fi lansată. Și nu e singurul proiect al lui Kaley Cuoco, aceasta lucrează și la serialul animat „Harley Quinn”, adaptat după DC Comics pentru platforma DC Universe.

 

„Teoria Big Bang” se vede la Netflix

102300_WB_0007r_3c8ae685Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sheldon Cooper, Leonard, Penny, Raj și Howard au ajuns pe Netflix! Din 1 iulie, toate cele 12 sezoane „The Big Bang Theory” sunt disponibile pe Netflix în România. Fizicienii Sheldon și Leonard, alături de amicii Howard și Raj, primesc în grupul lor de oameni de știință pe actrița aspirantă Penny care s-a mutat recent în apartamentul de vizavi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton