Homepage  / Vedete străine

După tragedia de pe platourile de la „Rust”, Alec Baldwin s-a reîntors la muncă

După tragedia de pe platourile de la „Rust”, Alec Baldwin s-a reîntors la muncă

de Mioara Tronaru,

La câteva luni de la nefericitele evenimente care-au dus la moartea directoarei de imagine Halyna Hutchins (1979 – 2021), actorul Alec Baldwin (63 de ani) și-a reluat munca.

Pe 21 octombrie 2021, directoarea de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața pe platourile de la „Rust”, împușcată mortal de un glonte tras accidental de actorul Alec Baldwin.

Tragedia a îngrozit întreaga industrie cinematografică și toată lumea a promis măsuri care să împiedice să se mai întâmple asemenea lucruri vreodată pe platoruile de filmare. Ancheta este încă în curs pentru a se stabili toate circumstanțele care-au dus la decesul tinerei femei și pentru a face lumină în toată această tristă afacere.

Alec Baldwin, cel care a tras cu arma și care era și producător al filmului „Rust”, a fost la dispoziția poliției pentru anchetă. Acum însă, la aproximativ patru luni de la tragedie, actorul s-a reîntors la muncă. Pe contul său de Instagram, Baldwin a dezvăluit că se alfă în Marea Britanie, pentru filmările thriller-ului „97 Minutes”.

Conform SkyNews, filmările au loc în inima comitatului Hampshire, în orășelul Alton. Filmul spune povestea unui avion deturnat, care mai are combustibil doar pentru 97 de minute.

Regia e semnată de Timo Vuorensola, care-a mai făcut comedia SF „Iron Sky” (2012).

Înapoi la muncă cu sentimente amestecate

„E ciudat să mă reîntorc la muncă”, a mărturisit Alec Baldwin pe Instagram.

„Nu am mai lucrat de pe 21 octombrie, anul trecut, când acel lucru oribil s-a produs pe platourile acelui film. În urma unui accident, directoarea noastră de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața. Încă îmi e greu să vorbesc despre asta”, mai spune actorul.

„Astăzi, m-a reîntors la muncă pentru prima oară după trei luni și jumătate. Îmi lipsesc copiii. Dar mi-a făcut bine să ies puțin din Statele Unite. Cine știe ce ne rezervă viitorul. Sper că numai în lucruri bune”, și-a încheiat Baldwin postarea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton