Homepage  / Vedete / Vedete străine

A pierdut bătălia… Dustin Diamond, Screech din „Salvați de clopoțel”, a murit

A pierdut bătălia... Dustin Diamond, Screech din „Salvați de clopoțel”, a murit

de Redactia Tvmania

Dustin Diamond (44 de ani), cel care a interpretat rolul lui Screech în serialul „Salvați de clopoțel”, s-a stins din viață în dimineața de luni, 1 februarie, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în stadiul patru la jumătatea lunii ianuarie.

„Suntem întristați să confirmăm moartea lui Dustin Diamond luni, 1 februarie 2021 din cauza carcinomului. El a fost diagnosticat cu această formă brutală, implacabilă de cancer malign, în urmă cu doar trei săptămâni. În acel timp, a reușit să se răspândească rapid în sistemul său; singura milă pe care a manifestat-o ​​a fost execuția sa ascuțită și rapidă. Dustin nu a suferit. Nu trebuia să zacă scufundat de durere. Pentru aceasta, suntem recunoscători ”, a confirmat luni reprezentantul lui Diamond, Roger Paul, pentru publicația UsWeekly. 

 

Declarația  a continuat:

„Dustin a fost un individ plin de umor și plin de spirit, a cărui cea mai mare pasiune a fost să-i facă pe alții să râdă. El a fost capabil să simtă și să transmită emoțiile altor oameni – o forță și un defect, totul într-unul. „Dustin Diamond a fost un personaj în sine: un spitfire imprevizibil care ne-a lăsat mereu șocați, dar nu ne-a lăsat niciodată plictisiți. Suntem recunoscători că a avut suficientă încredere în noi pentru a împărtăși sinele său autentic echipei noastre. Ne dorim să-l cunoașteți în felul în care am făcut-o noi. Vă rugăm  să acordați spațiu de confidențialitate echipei noastre și familiei domnului Diamond în acest timp tragic, întrucât ne întristăm și ne amintim amintirile petrecute împreună. Această pierdere este atât de dureroasă, pe cât de bruscă a fost”. 

 Actorul a fost internat de urgență, în urmă cu aproape 4 săptămâni, într-un spital din Florida. Acesta acuza dureri în tot corpul. Medicii luau deja în vedere acest diagnostic, având în vedere că mama actorului s-a stins din viață din cauza aceleiași afecțiuni, rezultând că boala ar fi moștenită genetic.

Reprezentantul a confirmat, de asemenea, că Diamond a suferit dureri din cauza afecțiunii zona zoster.

Un prieten apropiat al actorului a declarat pentru The Sun că Diamond are o „bubă uriașă’ pe gât de ceva timp, dar a amânat mersul la spital în cazul în care oamenii ar fi făcut fotografii și le-au postat online.

Cancerul în etapa a patra înseamnă că boala s-a răspândit în alte organe sau părți ale corpului, prietenul lui Diamond, Dan Block, afirmând că actorul începe chimioterapia săptămâna aceasta.

Diamond, născut în California, și-a început cariera în copilărie. În calitate de drăguț tocilar Screech, personajul său a fost printre puținele care au apărut consecvent de la începutul francizei „Salvați de clopoțel’, până la sfârșit.

În toamna anului trecut, o continuare a celebrului serial a debutat pe platforma de streaming Peacock. Dustin Diamond nu a fost însă inclus în distribuție, deși alți actori din echipă, precum Mario Lopez, au reluat filmările.

Dan Block, unul dintre prietenii lui Diamond, a declarat anul trecut pentru publicația The Sun că actorul nu a știut de continuarea serialului, până când anunțul nu a fost făcut public.

„Știu că vrea să facă parte din proiect. E un băiat bun și merită o a doua șansă’, a afirmat Block.

 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton