Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer

Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer

de Redactia Tvmania

Dustin Diamond, cel care l-a interpretat rolul lui Screech în serialul „Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru.

Actorul a fost internat de urgență, în urmă cu o săptămână, într-un spital din Florida. Acesta acuza dureri în tot corpul. Medicii luau deja în vedere acest diagnostic, având în vedere că mama actorului s-a stins din viață din cauza aceleiași afecțiuni, rezultând că boala ar fi moștenită genetic.

 Veștile au fost diagnosticate chiar de managerul lui Dustin Diamond. Potrivit publicației The Independent, managerul a precizat că actorul a fost diagnosticat cu cancer și așteaptă rezultatele testelor pentru a afla natura și localizarea bolii.

Reprezentantul a confirmat, de asemenea, că Diamond a suferit dureri din cauza afecțiunii zona zoster.

Un prieten apropiat al actorului a declarat pentru The Sun că Diamond are o „bubă uriașă” pe gât de ceva timp, dar a amânat mersul la spital în cazul în care oamenii ar fi făcut fotografii și le-au postat online.

Cancerul în etapa a patra înseamnă că boala s-a răspândit în alte organe sau părți ale corpului, prietenul lui Diamond, Dan Block, afirmând că actorul începe chimioterapia săptămâna aceasta.

 

Diamond, născut în California, și-a început cariera în copilărie. În calitate de drăguț tocilar Screech, personajul său a fost printre puținele care au apărut consecvent de la începutul francizei „Salvați de clopoțel”, până la sfârșit.

În toamna anului trecut, o continuare a celebrului serial a debutat pe platforma de streaming Peacock. Dustin Diamond nu a fost însă inclus în distribuție, deși alți actori din echipă, precum Mario Lopez, au reluat filmările.

Dan Block, unul dintre prietenii lui Diamond, a declarat anul trecut pentru publicația The Sun că actorul nu a știut de continuarea serialului, până când anunțul nu a fost făcut public.

„Știu că vrea să facă parte din proiect. E un băiat bun și merită o a doua șansă”, a afirmat Block.

 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton