Homepage  / Filme Online

Dwayne Johnson, adevărul despre „Black Adam 2”. Anunțul surprinzător al actorului

Dwayne Johnson, adevărul despre „Black Adam 2”. Anunțul surprinzător al actorului
9

de Roxana Mirea,

„Adam întunecatul” prezintă un Dwayne Johnson încruntat, în rolul unui antierou furios și răzbunător care caută mereu ceartă și pe care o întreagă gașcă de supereroi încearcă să-l deturneze. După viizonarea filmului, fanii s-au întrebat dacă vor avea parte de un „Black Adam 2”, iar Dwayne Johnson a făcut lumină în acest caz.

Dwayne Johnson, despre un posibil „Black Adam 2”

În timp ce DC se îndreaptă spre un nou orizont, „Black Adam” al lui Dwayne Johnson nu va avea parte de o continuare prea curând. Chiar starul de acțiune a dezvăluit acest lucru într-un mesaj postat pentru fani.

Johnson, care l-a interpretat pe antieroul Adam întunecatul, a intrat pe Twitter pentru a le oferi fanilor o actualizare „mult așteptată” cu privire la viitorul personajului său în cadrul „noului Univers DC”.

„James Gunn și cu mine am luat legătura, iar Black Adam nu va fi în primul lor capitol de poveste”, a scris Johnson. „Cu toate acestea, DC și Seven Bucks au fost de acord să continue să exploreze cele mai valoroase moduri în care Black Adam poate fi folosit în viitoarele capitole din multiversul DC.”

„Black Adam” (2022)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

James și cu mine ne cunoaștem de ani de zile și întotdeauna ne-am încurajat reciproc să reușim”, a continuat Johnson. „Nu este diferit acum, iar eu voi încuraja întotdeauna DC (și Marvel) să câștige și să CÂȘTIGE BINE. Voi mă cunoașteți și am o piele foarte groasă – și puteți conta întotdeauna pe mine că voi fi direct cu cuvintele mele. Aceste decizii luate de James și de conducerea DC reprezintă viziunea lor asupra DCU prin prisma creativității lor.”

Johnson a adăugat că, după „15 ani de muncă neîncetată” pentru a aduce personajul pe marele ecran, este „foarte mândru de filmul pe care l-am oferit fanilor din întreaga lume”. „Întotdeauna voi privi înapoi la reacția fanilor la Black Adam cu o imensă recunoștință și dragoste”, a conchis el. „Ne-am descurcat de minune.”

Schimbări majore făcute de DC Studios

James Gunn și producătorul britanic de film Peter Safran au fost numiți copreședinți și directori executivi ai DC Studios în octombrie. De când au preluat conducerea, cei doi au lucrat la o revizuire totală a viitorului filmelor DC. Ulterior, numeroase proiecte care ar fi trebuit să înceapă producția au fost abandonate în totalitate – inclusiv „Wonder Woman 3” și planurile lui Henry Cavill de a-și relua rolul lui Superman.

Black Adam, care a ajuns pe ecrane în octombrie, a fost o dezamăgire la box office pentru DC, în ciuda unei baze puternice de susținere din partea multor fani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton