Homepage  / Vedete străine

Dwayne Johnson, plin de unt de arahide pe față. Ce farsă i-a făcut fiica lui. „Ai crede că mi-am învățat lecția”

Dwayne Johnson, plin de unt de arahide pe față. Ce farsă i-a făcut fiica lui. „Ai crede că mi-am învățat lecția”

de Roxana Mirea,

Dwayne Johnson nu mai este „The Rock” atunci când este acasă, ci doar un tată care o lasă pe fiica lui să îi facă tot ce vrea. Recent, actorul a distribuit un video amuzant în care Jasmine Lia, în vârstă de 6 ani, i-a făcut o farsă, după ce el a acceptat să joace „Tati, închide ochii”, jocul preferat al fetiței.

Dwayne Johnson, victima unei farse jucate de fiica lui

Dwayne Johnson a împărtășit cu fanii lui de pe Instagram un videoclip amuzant, în care fiica sa, Jasmine Lia, în vârstă de 6 ani, i-a făcut o farsă. Fetița i-a spus tatălui ei că vrea să joace „Tati, închide ochii”, așa că actorul a acceptat. În imaginile publicate de Dwayne Johnson, vedem cum fiica lui îl roagă să-și țină ochii închiși, în timp ce ea are în mână o bucată de staniol plină de unt de arahide. Când Dwayne se aștepta mai puțin, fetița i-a trântit în față hârtia plină cu unt.

Am încredere în tine. Jazzy, aud cum foșnești folia”, spune actorul din „Red Notice”, înainte ca fiica lui să-l lovească cu folia de staniol pe față și să înceapă să râdă. „O, Doamne”, spune Dwayne Johnson în timp ce își desprinde folia de pe fața acoperită cu unt de arahide, scrie filmnow.ro.

Ai crede că, după atâta vreme, mi-am învățat lecția jucând jocul preferat al micuței mele tornade: „Tati, închide ochii”. Ce prost sunt!

Într-o zi vor crește și vor pleca, iar zdrobirea feței lui tati cu unt de arahide este ultimul lucru pe care vor dori să-l facă, așa că, atât timp cât încă le place să petreacă timp cu tata, aduceți untul de arahide la tata”, a scris actorul în dreptul videoclipului.

Dwayne Johnson este tatăl a trei fiice

Dwayne Johnson este tatăl a trei fete. Acesta are două fete cu soția sa Lauren Hashian: pe Jasmine și pe Tiana, care are doar 3 ani, și încă o fiică, pe Simone, în vârstă de 20 de ani, pe care o are cu fosta soție Dany Garcia. Luna trecută, actorul a distribuit pe rețelele sociale o imagine cu Jasmine cu ocazia aniversării ei.

„La mulți ani, Jazzy!!! Fetita mea împlinește astăzi 6 ani. Puternică, dulce, independentă, fericită, creativă, încrezătoare și, cel mai important, iubitoare și amabilă. Și un simț al umorului răutăcios. Mă întreb de unde a luat asta?”

Sunt mândru de tine și, în calitate de tată, voi fi mereu aici pentru a te ghida în viață cu inima și mâinile mele. Și, în sfârșit, amintește-ți de mama ta. Nu există nimeni mai bun și nicio femeie nu va mai fi în viața ta așa cum e ea, de la care să înveți atât de multe. Să ai cea mai bună aniversare”, a scris Dwayne Johnson.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton