Homepage  / Vedete străine

Dwayne Johnson, despre luptele grele cu depresia. Ce l-a ajutat să se vindece

Dwayne Johnson, despre luptele grele cu depresia. Ce l-a ajutat să se vindece
8

de Roxana Mirea,

Dwayne Johnson a mărturisit că s-a confruntat cu trei episoade dure de depresie. Celebrul actor a mărturisit că s-a luptat cu depresia pentru prima dată după ce s-a accidentat la umăr, iar asta a pus capăt carierei sale de fotbalist. În plus, și divorțul de Dany Garcia i-a cauzat o grea suferință.

Dwayne Johnson a trecut prin „trei crize de depresie”

Dwayne Johnson se destăinuie despre călătoria în ceea ce privește sănătateai mintală. Starul din „Black Adam” a vorbit sincer despre experiența sa în lupta cu „trei crize de depresie”, în timpul unei apariții recente la podcastul The Pivot. Johnson a explicat că s-a simțit deprimat pentru prima dată după ce o accidentare la umăr i-a pus capăt carierei de fotbal la Universitatea din Miami, potrivit ew.com.

[Eu] nu am vrut să merg la școală”, a spus el. „Eram pregătit să plec. Am părăsit școala. Nu am luat niciun examen intermediar și am plecat pur și simplu. Dar ceea ce este interesant, în acel moment, este că pur și simplu nu știam ce era. Nu știam ce este sănătatea mintală. Nu știam ce este depresia. Știam doar că nu voiam să fiu acolo. Nu mă duceam la niciuna dintre întâlnirile echipei. Nu participam la nimic.”

Johnson a declarat că nu era conștient că se lupta cu depresia când a trecut printr-o a doua criză de depresie în momentul în care a divorțat de fosta sa soție, Dany Garcia, în 2008. Cu toate acestea, actorul a precizat că a fost mai bine pregătit și a fost capabil să apeleze la cei dragi atunci când s-a întâmplat din nou, pentru a treia oară.

Ani mai târziu, am trecut din nou prin asta, când am divorțat. Nici atunci nu știam ce este. În jurul anului 2017 sau cam așa ceva, am trecut prin asta din nou. Am știut ce era în acel moment”, a spus el. „Și, din fericire, la acea vreme, aveam câțiva prieteni pe care mă puteam sprijini și să le spun: ‘Știi, mă simt puțin șubred acum. Am o mică luptă care se întâmplă. Văd un pic de gri și nu de albastru.’”

95th Academy Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dwayne Johnson a fost salvat de fiicele sale

În ciuda greutăților cu care s-a confruntat, Johnson a spus că „harul său salvator” a fost întotdeauna „să fie tată de fată” pentru cele trei fiice ale sale: Ava Raine, Jasmine Johnson și Tiana Gia Johnson. El a adăugat: „Te uiți la ele și îți dai seama: ‘Ei bine, vreau să spun, într-adevăr, despre asta este vorba.’”

Ulterior, Dwayne Johnson a intrat pe rețelele sociale pentru a-i încuraja pe urmăritorii săi de pe Instagram să vorbească cu cineva dacă au probleme – în special bărbații, care se pot simți incapabili să discute deschis despre sănătatea lor mintală. „Am muncit din greu de-a lungul anilor pentru a dobândi instrumentele emoționale pentru a trece prin orice durere mentală care ar putea veni să mă testeze. Dar, cu ani în urmă, nu știam ce înseamnă lupta pentru sănătate mintală”, a scris el. „Ca bărbați, nu vorbim despre asta. Ne ținem capul plecat și trecem prin tot. Nu este sănătos, dar este tot ce știam.”

El a continuat: „Dacă treci prin propria ta versiune de bunăstare mentală care se transformă în iad mental, cel mai important lucru pe care îl poți face este să vorbești cu cineva. Nu se poate rezolva dacă păstrezi durerea în tine. A avea curajul de a vorbi cu cineva este superputerea ta. Am pierdut doi prieteni pentru că s-au sinucis.”

Vorbiți cu cineva. În ciuda a ceea ce simțiți, nu sunteți niciodată singur”, a concluzionat Dwayne Johnson.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton