Homepage  / Vedete străine

Dwayne Johnson nu va mai juca în următorul film „Fast & Furious”. Actorul l-a refuzat pe Vin Diesel, pe care îl acuză de manipulare

Dwayne Johnson nu va mai juca în următorul film „Fast & Furious”. Actorul l-a refuzat pe Vin Diesel, pe care îl acuză de manipulare
8

de Cătălina Matei,

După ce vin Diesel l-a invitat să revină pentru ultimul episod din franciza „Fast & Furious”, filmul cu numărul 10, Dwayne Johnson și-a exprimat refuzul în public. Potrivit Variety, în noiembrie 2021, Vin Diesel i-a transmis pe Instagram o invitaţie lui Johnson, rugându-l să reia rolul agentului secret Lucas Hobbs în noul film din franciză.

Iată ce scria Diesel: „Lumea aşteptată finalul la <>. După cum ştii, copiii mei vorbesc în casă despre tine ca fiind unchiul Dwayne. Nu există vacanţă care să treacă şi să nu vă trimiteţi urări… dar a venit timpul. Moştenirea aştepată. Ţi-am spus acum mulţi ani că voi îndeplini promisiunea către Pablo. Am jurat că vom ajunge şi că vom face din cel de-al zecelea Fast cel mai bun!”.

Însă invitația formulată astfel nu a fost deloc pe placul lui Dwayne Johnson care, într-un interviu pentru CNN, l-a criticat pe Vin Diesel, acuzându-l chiar de manipulare… emoțională.

„I-am spus direct că nu voi reveni în franciză. Am fost ferm, dar cordial şi am spus că voi sprijini întotdeauna distribuţia şi că voi sprijini întotdeauna franciza să aibă succes, dar nu este nicio şansă să revin”, a explicat Johnson. „Recenta postare a lui Vin este un exemplu de manipulare. Nu-mi place că a adus vorba despre copii în postare, şi nici de moartea lui Paul Walker. Nu-i amesteca în asta. Am vorbit despre asta cu luni în urmă şi am ajuns la o înţelegere clară”.

Dwayne Johnson s-a alăturat francizei „Fast & Furious” la cel de-al cincilea film, în 2011. Iar „F9: The Fast Saga”, lansat vara trecută, a încasat 173 de milioane de dolari la box office-ul nord-american şi 721 de milioane la nivel mondial.

„Fast & Furious 10” este programat să fie lansat în cinematografe pe 7 aprilie 2023. Diesel va reveni, alături de Tyrese Gibson, Sung Kang, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster şi Michelle Rodriguez.

2021 People’s Choice Awards – Season 47Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dwayne Johnson, între Netflix și Amazon

După succesul notabil al filmului de aventuri „Croazieră în junglă” / „Jungle Cruise”, lansat pe 30 iulie, anul trecut, și după ce a jucat în așteptatul „Red Notice”, disponibil pe Netflix, Dwayne Johnson face din nou echipă cu regizorul Jake Kasdan.

Cei doi au lucrat împreună la „Jumanji: Aventură în junglă” / „Jumanji: Welcome to the Jungle” (2017), care a avut încasări de 962 de milioane de dolari și „Jumanji: Nivelul următor” / „Jumanji: The Next Level” (2019), care a încasat peste 800 de milioane de dolari. Cele două filme au avut, împreună, încasări de 1,76 miliarde de dolari la nivel internațional.

Studiourile Amazon, care au câștigat drepturile asupra filmului după o adevărată bătălie cu alte studiouri rivale, vor realiza filmul alături de compania Seven Bucks, al cărei președinte, Hiram Garcia, a scris povestea noului film.

Acesta are titlul provizoriu „Red One” și este o aventură care se desfășoară pe tot globul, imaginând un univers complet nou, dedicat spiritului sărbătorilor. Studiourile speră că această nouă poveste va avea succes și că faima sa se va extinde și asupra altor industrii și afaceri controlate de Amazon. Filmările sunt programate să înceapă în 2022, iar lansarea ar trebui să aibă loc de sărbători, în 2023.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton