Homepage  / Vedete străine

Dwayne Johnson, transformare totală. Cum l-au machiat fiicele sale. „Cele două tornade ale mele râd incontrolabil”

Dwayne Johnson, transformare totală. Cum l-au machiat fiicele sale. „Cele două tornade ale mele râd incontrolabil”
6

de Roxana Mirea,

Dwayne Johnson are parte de toată atențiia fiicelor sale. Jasmine, în vârstă de 7 ani și Tiana, în vârstă de 4 ani, au decis că tatăl lor are nevoie de o schimbare de look radicală, așa că s-au apucat de treabă. Fetițele au fost mândre de opera lor de artă. „Cele două tornade ale mele arată cu degetul și râd incontrolabil”, a precizat The Rock.

Dwayne Johnson, schimbare de look din partea fiicelor sale

Încă o dată, Dwayne Johnson și-a lăsat fiicele adorabile și cu înclinații artistice să îl folosească drept model. Starul de acțiune a publicat pe Instagram, sâmbătă, un videoclip cu fetele sale – Jasmine, 7 ani, și Tiana, 4 ani – în timp ce îi făceau o schimbare de look cu un ruj roz. Ele i-au pictat întreaga față cu rujul roz și apoi i-au desenat o mustață.

Tati, putem să-ți facem o schimbare de look? Nu, iubito, tati are o întâlnire pe zoom în 10 minute. Te rog, nu o să dureze mult!” a scris Dwayne Johnson pe Instagram. „Ok, dar fă-o repede, dar fă-mi doar unghiile și fă-mă să arăt frumos.”

Apoi, rezumând ce s-a întâmplat în continuare, Johnson a scris: „Întâlnirea Zoom a fost anulată. Cele două tornade ale mele arată cu degetul și râd incontrolabil fără milă. Petrec o oră ÎNCERCÂND să-mi frec rujul de pe cap și de pe față fără să știu că acesta pătează pielea.”

Hei, va veni o vreme când chestiile astea nu vor mai conta pentru ele, așa că înscrieți-mă și pe mine – tati se bagă”, a adăugat el.

În videoclip, Johnson stă pe un scaun în timp ce fiicele sale îi acoperă toată fața cu ruj. „Sunt chipeș?” întreabă Johnson în clip.

„Cum adică chipeș? Ești o fată”, răspunde Jasmine. În ciuda afirmației sale că este, de fapt, un băiat, fiica sa nu este de acord și, în cele din urmă, Johnson cedează.

Sunt o fată? În regulă”, spune Johnson ridicând din umeri.

Tati, mă duc să iau mai multe instrumente de machiaj!”, strigă Tiana în timp ce fuge.

„Nu, nu am nevoie de mai mult machiaj!” exclamă Johnson, în zadar. „Cred că sunt bine!”

Dwayne Johnson este, de asemenea, tatăl luptătoarei profesioniste Ava Raine, în vârstă de 21 de ani, pe care o are cu fosta soție Dany Garcia. Actorul este căsătorit acum cu Lauren Hashian și din iubirea lor, au venit pe lume Jasmine și Tiana.

‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ Hollywood premiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton