Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dwayne Johnson va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

Dwayne Johnson va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

de Redactia Tvmania

Actorul Dwayne Johnson (45 de ani) va primi o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame, ca recunoaștere pentru succesele sale la box office și pentru eforturile sale filantropice. Anul acesta, actorul are trei filme importante: „Furios şi iute 8”, „Baywatch” și noul „Jumanji”, care urmează a fi lansat.

Variety anunță că Johnson va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame într-o ceremonie care va avea loc pe 13 decembrie. Ana Martinez, producător al ceremoniei Walk of Fame a declarat: „Nu numai pentru că Dwayne are o personalitate atât de puternică și atât de mult talent, dar și pentru munca sa în domeniul filantropiei, care este o parte importantă a criteriilor care trebuiesc îndeplinite pentru a fi imortalizat pe Walk of Fame”.

Dwayne Johnson a început făcându-și un nume ca wrestler, de unde are și porecla „The Rock”. Apoi a făcut tranziția spre filme, jucând în „Regele Scorpion” (2002) sau Mumia revine (2001) și apoi câștigându-și un loc în franciza „Furios și iute” și în alte filme. Iar luna aceasta, statutul său la Hollywood va fi cimentat pentru eternitate pe Hollywood Walk of Fame.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton