Homepage  / Nu rata!

E! difuzează din 27 martie “L.A. Clippers Dance Squad”

E! difuzează din 27 martie “L.A. Clippers Dance Squad”

de Redactia Tvmania

Noua serie săptămânală “L.A. Clippers Dance Squad”, care începe la E! duminică, 27 martie, la ora 22.00, ne oferă şansa de a afla în detaliu ce presupune statutul de membră a unei trupe de dans profesioniste din domeniul baschetului, pe şi în afara terenului de sport.

L.A. Clippers Dance Squad - Season 1

De la audiţii şi repetiţii, la încercarea de a se împărţi între viaţa personală şi ambiţiile profesionale – toate sunt surprinse în această serie-documentar, care arată telespectatorilor cât efort trebuie să faci pentru a ajunge să dansezi pe terenul de la Centrul STAPLES din Los Angeles, în faţa fanilor baschetului, în postura de reprezentantă a unui important brand global. Din 27 martie, numai la E!, odată cu începerea emisiunii “L.A. Clippers Dance Squad”, veţi vedea visuri îndeplinite şi relaţii puse sub semnul întrebării.

Cele 8 episoade de câte o oră vor urmări vieţile a 7 femei care candidează la un loc în trupa de dans Clippers Spirit. Emisiunea începe cu audiţiile din vară (unde fanii le văd pe cele 7 candidând împotriva a sute de alte concurente care îşi doresc unul dintre cele 20 de locuri din trupă) şi continuă urmărindu-le de-a lungul întregului sezon dificil, în timpul căruia vor fi supravegheate de noul director creativ, Petra Pope.

Petra are un CV lung în domeniul baschetului profesionist şi a condus trupele de dans NBA ale echipelor Los Angeles Lakers, New York Knicks şi Brooklyn Nets. Acum s-a mutat înapoi la Los Angeles, pentru a revigora trupa de dans a echipei de baschet L.A. Clippers şi a duce performanţele acesteia la următorul nivel.

Primul episod din seria săptămânală “L.A. Clippers Dance Squad” va fi difuzat duminică, 27 martie, la ora 22.00, la E!.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton