Homepage  / Nu rata!

E! difuzează o ediție specială „Fashion Police: The 2016 American Music Awards”

E! difuzează o ediție specială „Fashion Police: The 2016 American Music Awards”

de Redactia Tvmania

Duminică seara, la Los Angeles, decernarea trofeelor American Music Awards 2016 a adus pe scena găzduită de Gigi Hadid și Jay Pharoah crema muzicii internaționale. Drake a fost, fără îndoială, mare învingător al serii, cu nu mai puțin de 13 nominalizări. Printre câștigătorii American Music Awards s-au mai numărat și Rihanna, Adele, Enrique Iglesias, Selena Gomez, Ariana Grande și mulți alții.

fashion-police

Dacă, la capitolul muzical, știm cine sunt premianții, rămâne de văzut cum stau lucrurile în ceea ce privește vestimentația și accesoriile alese de vedete pe covorul roșu al evenimentului.

În ediția specială a emisiunii Fashion Police: The 2016 American Music Awards”, difuzată la E! miercuri, 23 noiembrie, la 22:00, gazdele Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski, Margaret Cho și NeNe Leaks se reunesc pentru a comenta, cu observații condimentate din plin cu umor, ținutele alese de vedete la ediția din acest an a American Music Awards.

Cine va reuși să ocupe un loc pe lista ținutelor care merită întipărite în minte? Și cine va comite delicte în modă? Aflăm urmărind miercuri, 23 noiembrie, de la ora 22:00, „Fashion Police: The 2016 American Music Awards”, la E!.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Postul E! ne invită pe covorul roșu de la American Music Awards 2016

Reality-show-ul „WAGS Miami” începe la E!

Sezonul 12 din „Keeping Up with the Kardashians” continuă, de duminică, la E!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton