Homepage  / Articole

E nuntă mare în „Iubire şi onoare”!

E nuntă mare în „Iubire şi onoare”!

de Redactia Tvmania

Au trecut două luni de la lansarea telenovelei „Iubire şi onoare”, şi iată că cei doi protagonişti, arabul Amir (Radu Vâlcan) şi românca Ilinca (Mădălina Drăghici), sunt gata de nuntă. Evenimentul – care nu va fi unul fără surprize – se petrece în episodul de miercuri seară de la Acasă.

.

Deşi fac parte din două lumi diferite, iar familiile nu sunt de acord cu relaţia dintre ei, Amir şi Ilinca luptă pentru iubirea lor şi aşteaptă cu nerăbdare momentul în care vor purta verighetele pe deget.

„A fost o filmare foarte grea, multe personaje, multe secvenţe legate. Obiceiurile arăbeşti în ziua nunţii sunt extrem de interesante, este vorba de o tradiţie fascinantă, neînţeleasă de mulţi. Au fost secvenţe de o intensitate maximă, fiecare actor a pătruns în atmosfera momentului şi a simţit momentul. Pentru mine a fost o experienţă deosebită. Vom vedea un Amir afectat de tot ceea ce i se întâmplă, în cel mai important moment din viaţa lui”, a declarat Radu Vâlcan.

Pentru Mădălina Drăghici, secvenţele au fost unele aparte, în care a descoperit în detaliu caracteristicile unei nunţi din cultura arabă:

„Evenimentul a însemnat, pentru Ilinca, pe de-o parte o fericire imensă pentru că era ziua nunţii cu bărbatul iubit, dar pe de altă parte a fost o umbră de dezamăgire pentru că mama ei nu era acolo”, a declarat Mădălina.

În episodul de miercuri, 17 noiembrie, al telenovelei „Iubire şi onoare”, ziua nunţii Ilincăi cu Amir va aduce telespectatorilor secvenţe emoţionante, dar şi pline de suspans, întrucât în mijlocul ceremoniei îşi va face apariţia un personaj misterios care va da peste cap destinele celor doi îndrăgostiţi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton