Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Poliția ar fi intervenit la petrecerea de ziua lui

Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Poliția ar fi intervenit la petrecerea de ziua lui
6

de Andra Stana,

Sâmbăta trecută, pe 4 decembrie, Cătălin Botezatu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local din parcul Herăstrău. La scurt timp, în presă au apărut informațiile potrivit cărora petrecerea a fost întreruptă de polițiști. Designerul face lumină și explică acum ce s-a întâmplat de fapt.

An de an, de ziua lui de naștere, Cătălin Botezatu își invită toți apropiații la petrecere. Având în vedere restricțiile impuse de pandemie, evenimentul de anul acesta a trebuit să se încheie la ora 21.00. Mai multe informații au apărut în spațiul public, potrivit cărora s-ar fi dat mai multe amenzi pentru nerespectarea programului de funcționare a localului, scrie libertatea.ro.

Totodată, a apărut și informația conform căreia polițiștii ar fi intervenit la petrecere, pentru că regulile nu au fost respectate.

Cătălin Botezatu, despre prezența poliției la petrecerea sa: „E o minciună”

Cătălin Botezatu e de părere că nu nimic din ce s-a zvonit nu este adevărat. Designerul a explicat că invitații săi au venit începând cu ora 16 și au plecat până la ora 21. Botezatu a mai menționat că a mai rămas cu angajații câteva minute după aceea.

„E o minciună. Eu eram invitat la ziua mea în acel local și le-am spus invitaților că de la 21 trebuie să plece. S-au respectat toate regulile. Nu a existat nicio descindere. N-a fost niciun tărăboi, așa cum s-a scris.

La ora 20:30 au început să plece pe rând, iar Poliția nu a spart nicio petrecere. Mereu Poliția stă în fața localurilor să se asigure că se respectă totul. Suntem deja obișnuiți cu asta. E o ipocrizie că, vezi, Doamne, au stat oamenii unul lângă altul. Aș putea da exemple de cluburi în care oamenii au stat unul lângă altul, dansând, dar nu vreau să intru în polemici.

La 21 fix s-a oprit muzica. La 21:05 eram doar eu și angajații: chelnerii, câțiva agenți de pază și cam atât. Nu a fost nicio petrecere după ora 21. În cazurile în care se încalcă legea, se dau amenzi în mod normal. La petrecere, toți au respectat regulile”, a declarat Cătălin Botezatu pentru FANATIK.

Catalin-Botezatu-a-implinit-55-de-ani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani

Și-a făcut debutul ca model pe vremea regimului comunist, dar a cunoscut rapid succesul. Cătălin Botezatu și-a deschis prima casă de modă în țară în 1996 și a lansat numeroase colecții.

Și astăzi este unul dintre cei mai iubiți și apreciați designeri de la noi, are prezentări chiar și în străinătate, participă la Săptămâna Modei de la Paris, de la Milano. Ajuns la vârsta de 55 de ani, Cătălin Botezatu are tot ce își dorește pe plan profesional, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton