Homepage  / Articole

E oficial: „Distractis Show”, în curtea TVR1!

E oficial: „Distractis Show”, în curtea TVR1!

de Redactia Tvmania

După negocieri îndelungi, membrii trupei Divertis care au realizat la Pro TV emisiunea „Land of Jokes” au semnat contractul cu postul public, urmând să realizeze o emisiune de duminică, cel mai probabil de la ora 21.00, începând din octombrie.

Producţia se va numi „Distractis Show” şi din ea vor face parte Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuţă, Doru Pârcălabu, Silviu Petcu şi Paula Chirilă.

Ioan Gyuri Pascu are un statul special: el va apărea mai puţin decât ceilalţi în show, doar sporadic, întrucât are şi alte proiecte în desfăşurare.

Membrii „Distractis Show” au deja o parte dintre texte scrisă şi ştiu deja cum vor să arate emisiunea, mai ales că s-au pus pe treabă imediat după ce au aflat să nu se vor mai întoarce în grila de toamnă a Pro TV.

Prioritară acum, pentru ei, este viteza cu care echipa de producţie a postului se va mobiliza pentru a construi decorul noii emisiuni, mai ales că „Divertis Show” ar urma să intre pe post în octombrie, întărind astfel zona de divertisment pe perioada weekendului (vinerea e programată „O dată-n viaţă”, cu Iuliana Tudor, iar sâmbăta „ÎnTrecerea anilor”, cu Mircea Radu).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton