Homepage  / Filme Online

E oficial! Emma Stone a confirmat că o vom vedea și în „Cruella 2”

E oficial! Emma Stone a confirmat că o vom vedea și în „Cruella 2”

de Redactia Tvmania

E oficial! Emma Stone (32 de ani) a semnat contractul pentru viitorul film „Cruella 2”, continuarea excentricului „Cruella” (lansat pe 4 iunie pe ecranele din România), scrie variety.com.


Știri despre o posibilă continuare a filmului „Cruella” (2021), realul succes regizat de Craig Gillespie după scenariul lui Tony McNamara, s-au vehiculat încă de la începutul lunii iunie. La puțin timp după premiera internațională (pe 26 mai) a coloratului prequel al clasicei povești Disney, cu Emma Stone într-o vervă nebună în rolul maleficei Cruella, s-a spus că o asemenea realizare nu va rămâne fără o continuare.  Abia acum, însă, actrița a semnat contractul pentru a apărea în „Cruella 2”, reluând rolul eroinei făcute celebre de animația clasică Disney „101 Dalmațieni” (1961), dar și de cele două filme live-action din 1996 și 2000, în care a fost excelent jucată de Glenn Close.

 

„Acest contract demonstrează că poate exista o cale echitabilă atât pentru artiști, cât și pentru studiouri. Suntem mândri să lucrăm alături de Emma și de Disney și apreciem disponibilitatea studioului de a recunoaște contribuțiile ei ca partener creativ. Sperăm că acest lucru le va deschide ușa mai multor membri ai comunității creative pentru a participa la succesul noilor platforme de streaming”, a declarat Patrick Whitesell, președintele executiv al celebrei agenții de impresariat Endeavor.

Emma Stone a fost nu doar protagonistă, ci și producător executiv al filmului „Cruella”, care a câștigat peste 85 de milioane de dolari încasări din cinematografele americane și 220 de milioane la nivel internațional. Producția a fost lansată în cinematografe, dar și pe platforma Disney Plus, contra unei achiziții suplimentare de 30 de dolari.

Acest nou acord vine în urma procesului de încălcare a contractului intentat de Scarlett Johansson studiourilor Disney după ce acestea au lansat simultan „Văduva neagră” în cinematografe și pe platforma Disney Plus. „Cruella” și „Văduva neagră” au fost, de altfel, primele titluri majore ale studiourilor Disney lansate în același timp în cinematografe și pe Disney Plus, studiourile adoptând acest plan hibrid după ce pandemia a răsturnat lista lansărilor de filme din perioada 2021-2022.

De atunci, „Croazieră în jungă” / „Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson și Emily Blunt, a fost lansat conform acestui model hibrid, în timp ce „Eliberează-l pe Guy” / „Free Guy” (lansat pe ecranele noastre pe 13 august), cu Ryan Reynolds și „Shang-Chi și legenda celor zece inele” / „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (care va ajunge pe ecranele din România pe 3 septembrie) au fost destinate exclusiv lansării în cinematografe. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton