Homepage  / Vedete / Vedete străine

E oficial! Gabriela Spanic revine pe micile ecrane. În ce telenovelă va juca

E oficial! Gabriela Spanic revine pe micile ecrane. În ce telenovelă va juca

de Redactia Tvmania

Începutul de an este promițător pentru Gabriela Spanic, care va reveni în telenovele după 7 ani de pauză. 

Revenirea sa este fără dubii una dintre cele mai așteptate de iubitorii telenovelelor. Gabriela Spanic revine pe micile ecrane într-o nouă producție Televisa. Actrița va face parte din distribuția telenovelei „Si nos dejan”, noua variantă a telenovelei „Victoria”, care i-a avut în rolurile principale pe Victoria Ruffo și Arturo Peniche. Filmările producției vor începe lunea viitoare în Mexic. 

 
Deși nu va fi protagonista poveștii, personajul ei va avea, de asemenea, o poveste redată pe tot parcursul producției. Conform People en Espanol, în povestea ai cărei protagoniști sunt actorii Mayrín VillanuevaAlexis Ayala și Marcus Ornellas, Gabi Spanic va juca rolul unei femei liberale și fără judecată, care va ajunge să aibă o relație amoroasă cu fiul celui mai bun prieten al ei, care îi va provoca mai mult decât o durere de cap. 
 

În mod surprinzător, Gabriela Spanic mărturisea în luna octombrie a anului trecut, în cadrul unui interviu acordat People en Espanol că și-ar dori să facă parte din distribuția acestei telenovele:

„Mi-a plăcut foarte mult povestea. Mi-ar plăcea să joc pentru că este o frumoasă dramă și niciodată nu am jucat un personaj asemănător. E o poveste frumoasă”, declara Gabriela Spanic la acel moment. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton