Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

E oficial! Gina Pistol și Smiley așteaptă primul lor copil. Cei doi au dezvăluit dacă vor avea fată sau băiat

E oficial! Gina Pistol și Smiley așteaptă primul lor copil. Cei doi au dezvăluit dacă vor avea fată sau băiat

de Redactia Tvmania

După îndelungi zvonuri și fotografii surprinse de paparazzi, Gina Pistol (38 de ani) și Smiley (37 de ani) au hotărât să spună public că așteaptă primul lor copil prin intermediul unui vlog. 

În filmulețul intitulat: „Noi acum înseamnă 3 (Andrei + Gina)  cei doi povestesc începutul relației lor, care a debutat în urmă cu trei ani, 

„Mă faci să râd și că ești un prieten foarte bun și că ești foarte empatică”, i-a declarat Smiley partenerei sale. 

Spre finalul videoclipului cei doi au dezvăluit și momentul în care au aflat să fie părinți:

„Am ajuns acasă pe la 1.30 dimineața, am luat testul de sarcină și i-am spus lui Andrei „cred că sunt însărcinată” și ne uitam unul la altul și râdeam. Îmi era frică să mă gândesc dacă sunt însărcinată”, a povestit Gina despre momentul în care a aflat că așteaptă primul său copil.

„Asta s-a întâmplat în lunile care au urmat, cumva totul era foarte nesigur și tocmai deaia noi am preferat să păstrăm toate lucrurile pentru noi ca să fim noi siguri că totul e în regulă și totul este în regulă acum!”, a declarat artistul. 

În filmuleț Gina a dezvăluit că vor avea o fetiță, deși simțea că ea va avea un băiat, iar Smiley a mărturisit că s-a emoționat și mai tare la auzul că va avea o fiică:

„Mereu le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată o să fiu terminat! Cumva tații de fete devin foarte sensibili e foarte greu să îi refuzi ceva ești victimă totală! Din păcate, noi ne doream ca prietenii apropiați și familia să afle de la noi. Îmi doresc să fiu la fel de bun ca tata, sper că voi fi permisiv atunci când trebuie, sever atunci când trebuie. Cu siguranță voi face orice pentru copilul nostru”, povestește Smiley emoționat.

Cei doi au avut o surpriză neplăcută atunci când toți apropiații au aflat despre sarcina prezentatoarei din presă:

„Eu am avut o perioadă de o lună de zile în care am fost foarte fragilă și ăsta a fost motivul pentru care noi nu ne-am anunțat părinții, pentru că doream să fim siguri că totul va fi foarte bine și cumva cei din presă au aflat, nu știu de unde.. încă nu depășisem perioada aia destul de grea”, a spus Gina despre începutul sarcinii sale 

 

„Noi acum inseamna TREI!
In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim!”, a scris Gina Pistol pe Instagram

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim!

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on


 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton