Homepage  / Seriale

E OFICIAL: “Guneș”, noul serial de la Kanal D, începe pe 8 august

E OFICIAL: “Guneș”, noul serial de la Kanal D, începe pe 8 august

de Redactia Tvmania

Serialul turcesc “Guneș” (titlul original: “Gunesin Kizlari”) va debuta luni, 8 august, și va fi difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, la Kanal D.

serial Gunes _Kanal D

Așa cum i-a obișnuit pe telespectatorii săi, postul Kanal D le oferă și în această vară cele mai interesante seriale turcești, cu povești de viață fabuloase, în care deseori aceștia se regăsesc, și cu răstunări de situație pline de suspans.

“Guneș” redă povestea unei familii care se desfășoară pe multiple planuri, în centrul său fiind Guneș (Evrim Alasya), o femeie frumoasă, în vârstă de 35 de ani, mama a trei fete, ce se împarte între îndatoririle materne și cariera de profesoară de literatură. Guneș duce o viață liniștită în Izmir, alături de cele trei fiice ale ei: gemenele biviteline Nazli (Burcu Özberk) și Selin (Hande Erçel), în vârstă de 17 ani, două adolescente cu caractere diametral opuse, și Peri (Miray Akay), mezina de 15 ani.

Viața lui Guneș se schimbă radical după ce îl întâlnește pe Haluk Mertoglu (Emre Kinay), un om de afaceri de 43 de ani, din Istanbul. Cei doi se îndrăgostesc fulgerător, iar cererea în căsătorie venită la scurt timp din partea lui Haluk o uimește pe Gunes.

Femeia vrea să devină soția acestui bărbat fermecător și prosper, dar Nazli se împotrivește căsătoriei. Selin, dimpotrivă, vede acest mariaj ca pe o mare oportunitate atât pentru ea, cât și pentru mama ei. Peri este mai moderată, crezând că dacă această alegere o va face fericită pe mama ei, starea sa benefică se va transfera și către ea.

În ciuda problemelor cu care Guneș vine în relație, Haluk luptă pentru inima femeii iubite. Foarte repede, Guneș și fiicele ei vor deveni o problemă curentă pentru familia Mertoglu. Reunirea celor două familii va scoate la iveală multe secrete și va schimba radical viața celor implicați.

Evrim Alasya, actrița principală din serial, a declarat referitor la rolul său: “Rolul Guneș este unul provocator, pentru că personajul trebuie să facă față unor multiple situații. Iubirea pentru fiicele ei are mai multe fațete, pentru că fiecare fiică a sa are alte așteptări. Totodată, Guneș își dăruieste inima unui bărbat și trebuie să mențină permanent un balans afectiv între acesta și fetele ei. Nu vrea să rănească pe nimeni, de aceea, Guneș pendulează permanent între rațiune și sentimente”.

Serialul “Guneș” va debuta luni, 8 august, și va fi difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, la Kanal D. Producția “Furtună pe Bosfor” intră în pauză pe 2 august, urmând să revină în curând, în grila Kanal D, cu noi episoade.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton