Homepage  / Vedete / Vedete străine

E oficial! Harry și Meghan nu se mai întorc în familia regală. Cei doi pierd toate patronajele și titlurile

E oficial! Harry și Meghan nu se mai întorc în familia regală. Cei doi pierd toate patronajele și titlurile

de Redactia Tvmania

Prințul Harry și Meghan Markle i-au confirmat reginei că nu se vor întoarce ca membri ai familiei regale, a declarat astăzi Palatul Buckingham.

 

Decizia a fost luată după conversațiile dintre ducele de Sussex și membrii familiei regale.

Patronajele și asociațiile caritabile care vor înapoiate reginei sunt: ​​Royal Marines, RAF Honington, Royal Navy Small Ships and Diving, Queen’s Commonwealth Trust, Rugby Football Union, Rugby Football League, Teatrul Național Royal și Asociația Universităților din Commonwealth.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat:

„Ducele și ducesa de Sussex i-au confirmat Majestății Sale Regina că nu se vor întoarce ca membri ai familiei regale. În urma conversațiilor cu Ducele, Regina confirmat celor doi că, îndepărtându-se de activitatea familiei regale, nu este posibil să continuw cu responsabilitățile și îndatoririle care vin cu o viață de serviciu public.

Titlurile militare onorifice și patronajele regale deținute de ducele și ducesa vor fi, prin urmare, returnate Majestății Sale, înainte de a fi redistribuite între membrii activi ai Familiei Regale.

În timp ce toți sunt întristați de decizia lor, Ducele și Ducesa rămân membrii mult iubiți ai familiei”.

Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex a declarat:

 „După cum demonstrează munca lor din ultimul an, Ducele și Ducesa de Sussex rămân angajați în datoria și serviciul lor în Marea Britanie și în întreaga lume și și-au oferit sprijinul continuu pentru organizațiile pe care le-au reprezentat indiferent de rolul oficial. Cu toții putem trăi o viață prin care putem servi. Serviciul este universal. ‘

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton