Homepage  / Seriale

E OFICIAL! Lungmetrajul „Downton Abbey” va intra în producție în această vară

E OFICIAL! Lungmetrajul „Downton Abbey” va intra în producție în această vară

de Redactia Tvmania

Familia Crawley va trece de pe micul pe marele ecran. După tot felul de încercări nereușite, se pare că, în sfârșit, proiectul aducerii pe marele ecran al lui „Downton Abbey” a primit undă verde. Producția va începe în această vară, aflăm de pe contul oficial de Twitter al serialului.

Distribuția originală, printre care Michelle Dockery, Maggie Smith și Hugh Bonneville, se va întoarce, iar creatorul seriei Julian Fellowes se va ocupa de scenariu. Regizor va fi Brian Percival, cel care a făcut pilotul serialului. Printre producători se numără Gareth Neame, Liz Trubridge și Nigel Marchant.

„Atunci când serialul a ajuns la final, visul nostru era să facem un film pentru milioanele de fani din toată lumea. Iar acum, după ce s-au aliniat toate planetele, putem să ne apucăm de treabă. Scenariul lui Julian e fermecător și, în mâinile lui de Brian Percival, sperăm să putem da tot ceea ce se așteaptă de la «Downton Abbey» pe marele ecran”, a explicat Gareth Neame într-un comunicat.

Președintele studiourilor Focus Features, Peter Kujawski, adaugă: „De la sfârșitul serialului, fanii Downton Abbey așteaptă noul capitol al familiei Crawley. Suntem mai mult decât încântați să ne alăturăm acestui grup incredibil de cineaști și actori, conduși de Julian Fellowes și Gareth Neame, care vor readuce pe marele ecran lumea din «Downton Abbey»”.

Serialul britanic „Downton Abbey” a ajuns la final în 2016. Deocamdată, lungmetrajul nu are nicio dată a premierei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton