Homepage  / Seriale turceşti

E oficial! Noul serial turcesc în care va juca Akin Akinözü, actorul din „Hercai”

E oficial! Noul serial turcesc în care va juca Akin Akinözü, actorul din „Hercai”
16

de Redactia Tvmania

Akin Akinozu, adică Miran din îndrăgitul serial turcesc „Hercai”, împlinește astăzi, 22 septembrie, 31 de ani. Aniversarea pică perfect, căci de curând, Akin a luat o hotărâre importantă, care îi poate marca viața. 

Luna septembrie pare să-i poarte noroc actorului care a dat lovitura datorită rolului Miran din „Hercai”, devenind unul dintre cei mai cunoscuți actori turci la nivel internațional.

În Turcia, serialul „Hercai” – difuzat la noi recent de Kanal D – s-a terminat în primăvară, dar în SUA a început abia vara aceasta. După câteva săptămâni, s-a transformat deja într-un fenomen, cu publicul de limbă spaniolă devorând orice informație nouă despre Akin Akinozu, promovat ca un adevărat sex-simbol. 

În aceste condiții, este de înțeles că actorul, asaltat cu oferte profesionale din toate părțile, a preferat să aștepte un pic după terminarea serialului „Hercai” și să cântărească atent opțiunile sale pentru viitor. La un moment dat, s-a scris chiar că, dat fiind faptul că vorbește foarte bine engleza, ar fi fost dorit în diverse proiecte de televiziune în SUA. 

Dar așteptarea a luat sfârșit. Spre fericirea fanilor săi turci, până la urmă, Akin Akinozu a decis să rămână acasă. Presa locală a scris ieri că actorul se va întoarce chiar toamna aceasta pe micile ecrane, urmând să aibă rolul principal masculin în serialul „Kaderimin Oyunu”. 

Ce știm despre noul serial

„Kaderimin Oyunu” (în traducere „Jocul destinului”) este unul dintre cele mai așteptate seriale de la postul turcesc Star TV. Compania de producție din spatele noului serial este NGM, responsabilă pentru titluri precum „Kardeşlerim” și „Sefirin Kizi” („Fiica ambasadorului”). 

Principalul rol feminin din „Kaderimin Oyunu” va fi interpretat de Öykü Karayel – noi am văzut-o la noi pe micile ecrane în „Inimă de frate” (cu Kıvanç Tatlıtuğ), „Dragoste de contrabandă”, cu Tuba Büyüküstün, și „Kosem”. Dar o putem vedea și acum, la Netflix, în serialul „Bir Baskadir”, tradus „Ne-am întâlnit la Istanbul”. 

Alături de  Öykü Karayel și Akin Akinozu, în serial va avea un rol important și actorul Sarp Apak. 

Povestea urmărește destinul unei tinere femei, Asiye, care a avut o copilărie grea din cauza mamei vitrege și care se căsătorește la 17 ani cu Cemal. Curând, cuplul crește doi copii, până într-o zi când, sătul de sărăcia și viața grea pe care o aveau, Cemal o părăsește pe Asiye pentru o femeie bogată. Asiye, bulversată de cele întâmplate, rămâne să-și crească singură copiii, dar viața i se schimbă după ce-l cunoaște pe Mahir.

Până în momentul de față, compania producătoare nu a anunțat nici data începerii filmărilor, cu atât mai puțin data lansării serialului. Singurul anunț este „Coming Soon” (în traducere, „în curând”).

akin akinozuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton