Homepage  / Vedete străine

E oficial! Rihanna va susține concertul din pauza Super Bowl 2023

E oficial! Rihanna va susține concertul din pauza Super Bowl 2023
8

de Cătălina Matei,

După ce în urmă cu 3 ani a refuzat să cânte în cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite, iată că Rihanna a acceptat acum să susțină concetul din pauza Super Bowl 2023. Finala ligii profesioniste de fotbal american (NFL) va avea loc pe 12 februarie 2023, pe State Farm Stadium din Glendale  din Arizona.

Cântăreața în vârstă de 34 de ani va fi vedeta principală a show-ului din pauza Super Bowl 2023 anunță cei de la Variery. Finala ligii profesioniste de fotbal american (NFL) are loc 12 februarie 2023, pe State Farm Stadium din Glendale din Arizona, iar Rihanna a confirmat participarea sa prin distribuirea postării celor de la NFL pe Instagram. În fotografia cu pricina apare  o fotografie cu o minge de fotbal american, susținută de brațul tatuat al vedetei.

„Rihanna este unică, o forță culturală de-a lungul carierei sale. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Rihanna pentru a aduce fanilor o altă performanță istorică la The Halftime Show”, au anunțat organizatorii.

Pauza de la Super Bowl este cea mai urmărită transmisiune live, spectacolul fiind mai așteptat de fani decât meciul în sine. Show-ul susținut de cei mai popiualri artiști, dar și reclamele special concepute pentru aceste eveniment, înregistrează recorduri de audiență în fiecare an. Tocmai de aceea, vedetele care urcă pe scena de la Super Bowl nu au pretenții să fie plătite, însă NFL acoperă costurile legate de producția show-ului. Veniturile generate ulterior din descărcările de pe platformele de streaming  și expunere sunt uriașe, prin urmare artiștii cântă gratis.

Potrivit celor de la Forbes, Justin Timberlake a cântat in 2018 la Super Bowl, iar în urma acestui show reproducerile pieselor sale de pe Spotify au crescut cu 214%. În 2017, Lady Gaga a văzut cum albumul ei publicat cu câteva luni înaintea evenimentului a urcat de pe locul 62 pe locul 2 în Billboard, în doar o săptamână.

La spectacolul din pauza Super Bowl 2022, au fost prezenți Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige și Kendrick Lamar.

Recent, NFL a vândut legendarul spectacol din pauză unui nou sponsor în detrimentul celor de la Pepsi. Potrivit presei americane, gigantul tehnologic Apple plătește în jur de 50 de milioane de dolari pe an.

Rihanna a refuzat să cânte la Super Bowl cu 3 ani în urmă

Deși susținerea unui recital la Super Bowl este un moment de referință în cariera oricărui artist internațional. În 2019 cântăreața din Barbados a refuzat să cânte la Super Bowl în semn de solidaritate cu jucătorul Colin Kaepernick, fost quarterback timp de şase sezoane la San Francisco 49ers. Acesta a pus genunchiul în pământ în 2016, în timpul imnului naţional, pentru a manifesta împotriva rasismului şi a brutalităţii poliţiei faţă de comunitatea de culoare din SUA.

Deși Donald Trump, președintele SUA de la acea vreme, a blamat gestul sportivului, acesta a fost imitat apoi de mai mulţi jucători din NFL. Kaepernick  a devenit însă „persona non grata” pe teren şi nu şi-a mai găsit echipă după expirarea contractului său cu San Francisco, la începutul anului 2017.

Mamă de băiat

Artista, în vârstă de 34 de ani, și iubitul ei, A$AP Rocky, au devenit părinți pentru prima dată în luna mai a acestui an. Pe 13 mai, cântăreața a născut un băiețel, în Los Angeles.

Într-un interviu acordat în primăvară pentru Revista Vogue, Rihanna s-a destăinuit despre viitoarea ei viață de mamă.„Nu pot să zic că am planificat. Dar în niciun caz nu am fost împotriva. Nu știu când sunt la ovulație și alte lucruri de genul. Doar ne-am distrat. Apoi am văzut rezultatul testului. Nu am pierdut timp. L-am chemat și i-am arătat. Apoi în dimineața următoare am fost în cabinetul medicului și așa a început povestea noastră”, a spus artista.

Fenty Beauty And Fenty Skin Celebration Hosted By Rihanna – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton