Homepage  / Seriale / Telenovele

VIDEO. E oficial, se face sezonul doi din „Regina Sudului”. Kate del Castillo confirmă!

VIDEO. E oficial, se face sezonul doi din „Regina Sudului”. Kate del Castillo confirmă!
4

de Redactia Tvmania

Actriţa de origine mexicană Kate del Castillo (44 de ani) a anunţat pe Instagram că se va întoarce, anul viitor, cu cel de-al doilea sezon al narco-novelei „Regina Sudului”.

La rândul lor, şi cel de la compania Telemundo au confimat că serialul va avea un nou sezon, „Regina Sudului” fiind cea mai vizionată producţie tv a lor de până acum.

E oficial, se face sezonul doi din „Regina Sudului”! (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Deşi la început nu i-a surâs ideea, Kate a acceptat să intre din nou în pielea narco-traficantei Teresa Mendoza. În noile episoade, aceasta va renunţa la viaţa liniştită pe care a trăit-o în Italia în ultimii ani şi se va întoarce în Mexic, unde va trece din nou prin situaţii periculoase.

În sezonul doi, când evenimentele vor avea loc la 8 ani de la primul sezon, alături de Kate va putea fi văzut şi actorul Rafael Amaya, care va fi traficantul Aurelio Casillas, personajul principal din altă narco-novelă de succes „El señor de los cielos” (ajunsă la sezonul 5). „Regina Sudului” are la bază cartea cu acelaşi nume scrisă de Pérez-Reverte şi a avut premiera în SUA pe 28 februarie 2011.

Cel mai recent proiect al lui Kate este serialul realizat de Netflix în Mexic, „Ingobernable”, în care îi dă viaţă Emiliei Urquiza, Prima Doamnă a Mexicului, şi în care joacă alături de Erik Hayser şi Luis Roberto Guzmán. Când are puţin timp liber şi nu nu filmează sau este implicată în diferite evenimente, Kate îşi vizitează părinţii, pe actorul Eric del Castillo şi soţia sa, Kate Trillo Graham.

 

Regresa @katedelcastillo en #lareinadelsur @telemundo

A post shared by Omar Fernandez (@omarfernandez31) on

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton