Homepage  / Vedete / Vedete străine

E oficial, se face sezonul trei din „Regina Sudului”. Kate del Castillo confirmă!

E oficial, se face sezonul trei din „Regina Sudului”. Kate del Castillo confirmă!

de Redactia Tvmania

Actriţa de origine mexicană Kate del Castillo (47 de ani) a anunţat pe Instagram că narco-novela „Regina Sudului”  va avea și al treilea sezon.

La rândul lor, şi cel de la compania Telemundo au confimat că serialul va avea un nou sezon, „Regina Sudului’ fiind cea mai vizionată producţie tv a lor de până acum.

Potrivit celor de la Telemundo filmările vor începe anul viitor, atât timp cât măsurile preventive ale COVID -19 o vor permite.

„Sunt atât de încântată să împărtășesc această surpriză cu voi! Știu că o așteptați. Ce credeți că este?”, a scris în descrierea clipului Kate del Castillo, în cadrul căruia apare un bilețet în care scrie, „Confirmat! Regina Sudului va avea al treilea sezon“.

 

În plus, actrița mexicană a vorbit despre importanța și popularitatea pe care le-a câștigat personajul pe care îl interpretează în serial.

„Teresa Mendoza a avut întotdeauna o primire incredibilă din partea fanilor, așa că îmi place să fac din nou parte din acest serial legendar și să le aduc noul sezon pe care l-au cerut”, a spus ea.

„Personajul Teresa Mendoza devine mai interesant cu fiecare capitol al poveștii, iar eu învăț din ce în ce mai mult de la ea. Abia aștept să văd ce surprize ne va aduce Teresa de data asta”, a încheiat Kate del Castillo.

 

Noul sezon al filmului „La Reina del Sur” va prezenta și revenirea actorilor Isabella Sierra, Humberto Zurita sau Kika Edgar. Potrivit site-ului Deadline, sezonul produs de Telemundo va fi distribuit la nivel mondial de Netflix. 

Cel de-al doilea sezon a fost filmat  în 8 țări diferite, printre care și România, înainte de pandemia cauzată de virusul COVID-19.  Deși în acest an vor trebui să urmeze diferite măsuri de securitate pentru a rămâne sănătoși în timpul înregistrărilor, regina narconovelelor speră să călătorească și în acest nou sezon.

 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton