Homepage  / Seriale / Seriale americane

E oficial! Serialul „Dosarele X” va continua cu un nou sezon

E oficial! Serialul „Dosarele X” va continua cu un nou sezon

de Redactia Tvmania

După reîntoarcerea serialului pe micul ecran în 2016, a început să se vorbească despre încă un sezon, al 11-lea din „Dosarele X” / „The X-Files”. Iar confirmarea a venit: studiourile Fox au semnat!

Miticile aventuri ale agenților Mulder și Scully vor continua. Filmările pentru noul sezon, cel de-al 11-lea, vor începe în această vară, iar premiera va avea loc la sfârșitul anului 2017, începutul anului 2018. De producție se va ocupa tot creatorul seriei, Chris Carter, iar în rolurile principale va fi același duo de actori David Duchovny și Gillian Anderson, care se vor întoarce în rolurile lor.

Sursa foto: screenrant.com

Președintele Fox Broadcasting Company, David Madden, a declarat că acesta este un proiect foarte interesant, bazat pe „personaje mitice, un scenariu foarte bogat și un creator foarte îndrăzneț”. „Impactul pe care-l are asupra a milioane de fani din toată lumea” și „prezența sa mereu actuală în cultura pop” au fost decisive pentru ca studiourile să semneze pentru un nou sezon.

Chiar dacă audiențele ultimului sezon din „Dosarele X” nu au fost formidabile, ultimul episod a salvat sezonul terninându-se cu o întorsătură de situație care i-a lăsat pe fani curioși de ce o să urmeze.

Citește și:

„Dosarele X” va continua la Fox

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton