Homepage  / Vedete / Vedete străine

E profitabil să fii medic la TV. Ce averi impresionante au strâns actorii din „Anatomia lui Grey”

E profitabil să fii medic la TV. Ce averi impresionante au strâns actorii din „Anatomia lui Grey”

de Andra Stana,

Actorii care le dau viață medicilor din „Anatomia lui Grey” se pot lăuda că, după ani întregi în care au îmbrăcat halatul alb, au strâns averi impresionante. Ellen Pompeo și restul colegilor ei din longevivul serial american s-au îmbogățit de pe urma acestui proiect.

[toc]

Ellen Pompeo s-a alăturat serialului „Anatomia lui Grey” în 2005. Actrița de 51 de ani a explicat motivul pentru care a rămas atât de mult timp în distribuția serialului creat de Shonda Rhimes.

„Decizia mea de a rămâne în serial s-a bazat exclusiv pe vârstă. La 33 de ani, am fost destul de înțeleaptă să știu că ceasul meu deja ticăia la Hollywood”, a povestit Pompeo într-un material pentru People. „Mi-am spus: De ce aș renunța la ceva care are super mult succes și îmi aduce mulți bani pentru a cerceta perspectiva. Am hotărât că voi rămâne în „Anatomia lui Grey”, voi fi recunoscătoare pentru asta și voi continua să joc în serial cât de mult timp voi putea. Sunt foarte fericită că am luat decizia de a rămâne”, a continuat protagonista serialului cu medici.

Multe s-au întâmplat în viața lui Ellen de când a început să joace rolul Meredith Grey. În 2007, actrița din „Daredevil” s-a măritat cu Chris Ivery. Doi ani mai târziu, s-a născut Stella, primul copil al cuplului. După aceea, au venit pe lume, la câte doi ani distanță, ceilalți doi copii, Eli și Sienna. În tot acest timp, Ellen nu a renunțat la rolul său de protagonistă din serialul „Greys Anatomy”.

Prin ce schimbări a trecut „Anatomia lui Grey” în ultima perioadă

Grupului numeros de personaje care au ieșit deja din „Anatomia lui Grey” în cele 17 sezoane de până acum li s-a alăturat un nou nume. După 12 sezoane, Jesse Williams a decis să pună halatul de medic în cui. Personajul său, Jackson Avery, a părăsit povestea din „Anatomia lui Grey” în mai 2021.

În sezonul 18 al serialului, fanii „Anatomia lui Grey” se pot întâlni, în schimb, cu un alt personaj îndrăgit din sezoanele trecute. Kate Walsh, interpreta medicului ginecolog Addison Forbes Montgomery, revine în serial.

Sezonul al optsprezecelea „Grey’s Anatomy” le aduce fanilor multe surprize, pentru că pe genericul său figurează și dr. Arizona Robbins (Jessica Capshaw), George O’Malley (T.R. Knight) și dr. Callie Torres (Sara Ramirez), alături de personajele recurente în serial, precum Meredith Grey (Ellen Pompeo), dr. Miranda Bailey (Chandra Wilson), dr. Owen Hunt (Kevin McKidd), dr. Richard Webber (James Pickens Jr.) sau dr. Teddy Altman (Kim Raver).

Sezonul optsprezece din „Anatomia lui Grey” a avut premiera în Statele Unite pe 30 septembrie. Nu se știe, deocamdată, când îl vom vedea și în România.

Ce averi au strâns actorii din „Anatomia lui Grey”

Patrick Dempsey

Averea lui Patrick Dempsey ajunge la 80 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth. Înainte să părăsească serialul „Anatomia lui Grey”, actorul câștiga 350.000 de dolari pe episod. Totodată, Dempsey și-a mărit averea și după e a apărut și în alte proiecte televizate și filme, precum „Sweet Home Alabama” sau „Bridget Jones însărcinată”. Chiar dacă a plecat cu scandal din „Anatomia lui Grey”, interpretul lui McDreamy a revenit în serial la finalul lui 2020.

Ellen Pompeo

Averea estimată a lui Ellen Pompeo este în valoare de 80 de milioane de dolari, în timp ce salariul ei este de 20 de milioane de dolari în prezent, scrie sursa citată. Pe lângă rolul din „Anatomia lui Grey”, Pompeo a mai putut fi văzută și în „Station 19”, „Catch Me If You Can”, „Old School” sau „Daredevil”.

Katherine Heigl

Fostul star din „Anatomia lui Grey” are o avere estimată la 30 de milioane de dolari. Pe lângă scurta perioadă cât i-a dat viață lui Izzie Stevens în serialul cu medici, actrița de 42 de ani a mai jucat și în filmele „27 Dresses”, „Knocked Up” și „Life as We Know It”. De curând, Heigl a putut fi urmărită în serialul „Aleea cu licurici”, de pe Netflix.

Kate Walsh

Actrița a jucat în „Anatomia lui Grey” de la finalul sezonului 1 până la finalul sezonului 3. Pentru fiecare episod, ea ar fi primit suma de 175.000 de dolari. În total, Walsh are o avere estimată la 20 de milioane de dolari. Kate Walsh a mai apărut în primele două sezoane din serialul Netflix „The Umbrella Academy”, în alt serial Netflix de succes, „Emily în Paris”, și în filmul SF „3022”, difuzat de Amazon. Pe marele ecran a apărut în „Un hoț cinstit” / „Honest Thief” (2020) și în drama independentă „Sometime Other Than Now” (2021).

Sandra Oh

Potrivit Celebrity Net Worth, Sandra Oh are o avere de 25 de milioane de dolari. Ea a fost Cristina Yang în serialul „Anatomia lui Grey” din 2005 până în 2014. Pentru fiecare episod ar fi primit în jur de 350.000 de dolari.

Acum, Sandra Oh poate fi văzută în serialul „Șefa de catedră” (Netflix).

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton