Homepage  / Articole

De ce a ajuns CRBL a ajuns pe mâna medicilor

De ce a ajuns CRBL a ajuns pe mâna medicilor

de Redactia Tvmania

Alina este din Constanţa, iar visul ei din copilărie este să lucreze ca asistentă de televiziune. A urcat pe scenă, cucerindu-i pe juraţi cu zâmbetul ei, iar lucrurile păreau să meargă strună.

CRBL a complimentat-o spunându-i că seamănă cu Jessica Alba, Monica îi zâmbea, totul a mers perfect până în momentul când Bendeac i-a lansat o provocare, oferindu-i ocazia de a le adresa orice întrebare juraţilor.

“Aş vrea să-l întreb pe domnul CRBL care este figura lui de dans preferată”, aceasta a fost întrebarea, însă lucrurile au început să se complice când CRBL a fost chemat pe scenă pentru a face o demonstraţie.

Cu toate că figura Baby Windmill este dificilă, CRBL va accepta la rândul său provocarea. “Vreau să vă văd în acţiune” l-a încurajat Alina, iar juratul a făcut un show de zile mari în aplauzele publicului. În scurt timp însă, toată lumea a observat că CRBL s-a rănit serios, fiind necesară şi intervenţia medicului. “O să te ţin minte toată viaţa mea”, a glumit juratul de la România Dansează.

Cum s-a descurcat Alina şi de ce alte surprize au mai avut parte îndrăgiţii juraţi, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20.30, la România Dansează.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton