Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ebrar Alya Demirbilek, Gül din serialul „Hercai”, are un proiect nou

Ebrar Alya Demirbilek, Gül din serialul „Hercai”, are un proiect nou
8

de Redactia Tvmania

Micuța actriță o interpretează în „Hercai” pe Gül, sora mai mică a lui Reyyan (Ebru Șahin) și adorată de Miran (Akin Akinözü), unul dintre cele mai simpatice și îndrăgite personaje din serialul turcesc.

 

Dacă urmăriți serialul „Hercai”, difuzat în serile de luni, marți și miercuri de Kanal D, sigur ați remarcat-o: la doar 7 ani, Ebrar Alya Demirbilek, fetița cu bucle blonde ce o interpretează pe Gül, este nu doar frumoasă de pică, dar și foarte talentată, fiind considerată una dintre marile speranțe ale cinematografiei turce. 

Ebrar s-a născut pe 30 septembrie 2013 și deja are mai multe proiecte importante în cariera ei. A început să apară în clipuri publicitare încă de pe vremea când era doar un bebeluș și, în timp, a făcut tranziția la filme și seriale de televiziune. Când avea doar 1 an, a apărut în serialul de comedie „Yalan Dünya”, de mare succes în Turcia, timp de 13 episoade. 

În 2018, după mai multe apariții de mică amploare, a primit un rol mai consistent într-un serial comedie romantică, „Meleklerin Aşkı”, care a avut 11 episoade și a fost difuzat de Show TV. Însă rolul care a făcut-o cu adevărat remarcată și celebră nu doar în Turcia, dar și în multe alte țări, este cel din „Hercai”, lansat în 2019 în țara de origine.

Atenție, spoiler! A plecat din „Hercai”

Din păcate, în sezonul 3, aflat în plină desfășurare acum în Turcia, micuța actrița a ieșit brusc din poveste în episodul 50, spre supărarea a numeroși fani. Decizia ca Ebrar Alya Demirbilek să părăsească „Hercai” a venit din partea părinților ei, care au considerat că, după doi ani departe de casă, e timpul ca fetița să se întoarcă la Istanbul („Hercai” se filmează în zona Mardin, în estul Turciei) și, chiar dacă pe platouri avea profesori particulari, să dedice mai mult timp studiilor și relațiilor cu copiii de-o vârstă cu ea.

Dar, surpriză! Nu mult după ce Ebrar a ieșit din „Hercai”, a venit vestea că a fost distribuită în alt serial, care, e adevărat, se produce în Istanbul (probabil de aceea s-au lăsat convinși părinții să o lase înapoi pe niște platouri de filmare). „Kirmizi Kamyon” (în traducere „Camionul roșu”) este un serial așteptat cu mare interes, un proiect important ale cărui filmări au început în ianuarie și care va fi difuzat la Star TV. Povestea va urmări – pentru prima dată pe micile ecrane în Turcia – destinele unor pompieri (de aici, numele serialului), iar Ebrar Alya Demirbilek va lucra cu mai mulți actori cunoscuți, precum Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakir și Tugce Altug.

61611110_649842685428529_4446521694633788581_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton