Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Ebru Șahin a bătut deja palma pentru următorul ei proiect tv după serialul „Hercai”. Ce va face de la toamnă

Ebru Șahin a bătut deja palma pentru următorul ei proiect tv după serialul „Hercai”. Ce va face de la toamnă

de Redactia Tvmania

Datorită uriașului succes internațional al serialului „Hercai”, difuzat la noi de la Kanal D în serile de luni, marți și miercuri, de la 20.00, frumoasa turcoaică este cunoscută și îndrăgită în toate colțurile lumii. Motiv pentru care, odată terminat proiectul „Hercai”, tânăra a fost asaltată cu propuneri pentru următoarea ei etapă profesională.

 

După ce „Hercai” s-a terminat în Turcia, odată cu sezonul 3, pe 25 aprilie, Ebru Șahin și-a luat vacanță și a plecat în Maldive, pentru a fi alături de iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman, cu care are o relație la distanță (acesta joacă în SUA, în campionatul NBA).

În Maldive, frumoasa a fost cerută de nevastă și a zis entuziasmată „Da”, au scris tabloidele turcești, cu o ceremonie de logodnă programată în curând, pe 25 iunie, iar cu nunta plănuită pentru septembrie anul viitor. Deși perechea nu a confirmat nimic, o poză recentă, urcată de baschetbalist pe Instastories, în care Ebru apărea alături de toată familia lui, pare să confirme planurile celor doi îndrăgostiți.

În aceeași perioadă, au început să apară zvonuri cum că, deși dorește o vară liniștită, alături de logodnicul ei și cei dragi, după trei ani de muncă la „Hercai”, Șahin ar negocia deja pentru viitorul ei profesional. Iar recent, au apărut și informațiile despre noul ei proiect.

Va fi eroina principală a unuia dintre cele mai mari titluri ale toamnei

Jurnalista Birsen Altuntaş, una dintre cele mai respectate voci din Turcia, care oferă informații despre lumea serialelor, scrie că Ebru Șahin a acceptat să fie protagonista unui serial care va fi difuzat la toamnă tot de ATV (la ATV a fost difuzat la turci și „Hercai”).

Producția va fi una istorică, făcută de echipa responsabilă pentru cunoscutele „Putere și glorie” (în original „Diriliş: Ertuğrul”, cu Engin Altan Düzyatan) și „Kuruluş: Osman”, serialul în care apare de doi ani, cu mare succes, Burak Özçivit.

Numele noului serial este, cel puțin momentan, „Destan”, iar șefii ATV intenționează să-l difuzeze la toamnă în serile de duminică, chiar pe tronsonul unde era difuzat „Hercai”.

Regizorul noului serial va fi Emir Khalilzadeh („Dragoste în alb-negru”), iar scenariul va fi semnat de Ayşe Ferda Eryılmaz și Nehir Erdem („Fiica ambasadorului”, „Lacrimi la Marea Neagră”).

Acest „Destan” va fi o poveste de dragoste epică, plasată în secolul al IX-lea, în stepele Asiei Centrale, înainte ca turcii să treacă la Islam. Iar protagoniști vor fi o fată orfană dintr-un trib de munte – rol pentru care a fost aleasă Ebru Șahin – și băiatul unui han (actorul care va interpreta principalul rol masculin nu a fost anunțat încă, negocierile fiind încă în desfășurare).

https://www.instagram.com/p/CEuf-CdAxux/

 

Noul serial istoric „Destan” este unul dintre cele mai mari proiecte pregătite pentru toamnă în Turcia și ar urma să aibă premiera în septembrie la ATV. Pregătirile sunt în plină desfășurare (și au început de ceva vreme), iar filmările ar urma să debuteze în iulie în centrul Turciei, în zona orașului Konya.

 

https://www.instagram.com/p/CQHFZFRtOoY/?utm_source=ig_web_copy_link

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton