Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ebru Șahin, protagonista din „Hercai”, s-a logodit! Când va avea loc nunta

Ebru Șahin, protagonista din „Hercai”, s-a logodit! Când va avea loc nunta

de Redactia Tvmania

Chiar de ziua ei de naștere, actrița a fugit în vacanță în Maldive cu iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman, care a profitat de ocazie ca să o ceară de nevastă!

Spre deosebire de personajul său din „Hercai”, Reyyan cea greu încercată de soartă, actrița Ebru Șahin traversează o perioadă perfectă pe plan personal. Frumoasa, care a împlinit săptămâna trecută, pe 18 mai, vârsta de 27 de ani, a fost cerută de soție de iubitul ei, jucătorul de baschet profesionist Cedi Osman, în timpul vacanței pe care au petrecut-o amândoi în Insulele Maldive.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Cedi Osman (@cediosman)

 

În Maldive, unde ea și Cedi au ajuns chiar de ziua ei, Ebru nu a ratat ocazia de a se poza în costum de baie, în peisajele exotice cărora le-a făcut concurență serioasă:

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ebru Şahin (@rebrusahin)

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ebru Şahin (@rebrusahin)

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ebru Şahin (@rebrusahin)

 

Îndrăgostiții nici nu au revenit din Maldive, dar presa turcă are deja toate detaliile: astfel, petrecerea de logodnă va avea loc pe 25 iunie, la Ceșme, oraș pitoresc din vestul Turciei, unde anul trecut s-au cunoscut Ebru și Cedi și a început iubirea lor.

În Ceșme, baschetbalistul ar fi închiriat deja, scriau încă de săptămâna trecută tabloidele locale, o vilă cu piscină, pe care o plătește cu 350.000 de lire turcești pe lună. Planul este ca vara aceasta, îndrăgostiții să o petreacă împreună, până când Cedi, care joacă în SUA, la echipa Cleveland Cavaliers, va fi nevoit să revină în SUA, pentru sezonul NBA.

Cât despre nuntă, ceremonia religioasă în care Ebru și Cedi vor deveni soț și soție se va desfășura în septembrie 2022.

Planurile profesionale ale lui Ebru

„Hercai” abia s-a terminat în Turcia, odată cu sezonul 3, dar succesul serialului e departe de a fi ajuns la final. Difuzat cu audiențe remarcabile în numeroase țări, producția continuă să cucerească teritorii – abia a început, de exemplu, în Columbia.

Ca protagonistă a unei povești cu asemenea expunere internațională, plus o armată de fani care o urmăresc online, Ebru Șahin este visul oricui producător de seriale turcești care vrea să lanseze un proiect nou.

Presa turcă scrie că actrița este deja asaltată cu propuneri profesionale, dar că își păstrează vara liberă, pentru a fi alături de iubitul ei și pentru a se odihni după trei ani de muncă pe platourile de la „Hercai”.

 

https://www.tvmania.ro/burak-deniz-pe-urmele-lui-can-yaman-din-15-iunie-filmeaza-in-italia-294878

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton