Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ebru Şahin („Hercai”) s-a supărat pe fani și și-a închis – temporar – conturile de social media

Ebru Şahin („Hercai”) s-a supărat pe fani și și-a închis - temporar - conturile de social media

de Redactia Tvmania

Pentru câteva zile săptămâna trecută, frumoasa Ebru Şahin, pe care o putem vedea în „Hercai”, la Kanal D, și-a suspendat conturile de Twitter și Instagram, supărată fiind din cauza comentariilor fanilor.

 

Celebritatea nu are numai părți bune, iar frumoasa actriță din „Hercai”, difuzat acum de Kanal D, a aflat asta pe propria piele. 

Serialul, care are mare succes în Turcia, unde a ajuns la sezonul 3, a adunat o armată de fani care insistă să-și exprime propria părere în legătură cu viața sentimentală a lui Ebru (26 de ani). Din vara trecută, actrița are o relație cu baschetbalistul Cedi Osman, relație care a rezistat în ciuda distanței  – el joacă în SUA, la echipa Cleveland Cavaliers. Dar sportivul are un mare defect, în ochii fanilor „Hercai”: nu e Akin Akinözü, actorul cu care Ebru Şahin formează un cuplu în serial (în treacăt fie spus, Akinözü are și el propria relație, și încă una de ani de zile, cu o specialistă în marketing). 

 

Citește și: Cine este marea dragoste a frumoasei Ebru Șahin, Reyyan, din îndrăgitul serial „Hercai”

 

Exasperată de comentariile răutăcioase, actrița și-a suspendat săptămâna trecută conturile de social media, însă presa tabloidă a pus imediat paie pe foc, scriind că gestul ar ascunde faptul că Ebru și sportivul s-au despărțit (asta după ce, de Sf. Valentin, cei doi îndrăgostiți nu și-au declarat public, în online, dragostea). 

 

Știrea a fost infirmată de managerul tinerei, care a explicat că, pur și simplu, aceasta a simțit nevoia unei pauze de online. Dar totul s-a rearanjat după ce iubitul lui Ebru, Cedi Osman, a urcat această poză pe contul lui de Instagram: „Acesta este locul unde mi-am găsit spiritul, așa că știu că sunt acasă” (în traducere din engleză). 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Cedi Osman (@cediosman)


 

Apoi, cum totul e bine când se termină cu bine, Ebru Şahin și-a reactivat contul (gest normal, până la urmă, are 3,4 milioane de fani!!!!!): „M-am întors!”, a anunțat ea duminică, 21 februarie, în niște poze de la malul mării care ne-au făcut invidioși.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Ebru Şahin (@rebrusahin)


 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton