Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ebru Șahin și Cedi Osman, imagini din luna de miere de vis. Unde s-au relaxat după nuntă

Ebru Șahin și Cedi Osman, imagini din luna de miere de vis. Unde s-au relaxat după nuntă
14

de Andra Stana,

La începutul lunii iulie, Ebru Șahin (28 de ani), protagonista serialului “Hercai”, și baschetbalistul Cedi Osman (27 de ani, care joacă în prezent la clubul NBA Cleveland Cavaliers), au făcut nunta în Turcia, asta după ce, în urmă cu o săptămână, s-au căsătorit civil în Ohrid (Macedonia de Nord), orașul de origine al lui Cedi. Unde au ales Ebru și soțul ei să își petreacă prima vacanță în calitate de soț și soție.

Ebru Șahin și Cedi Osman au ales ca prima destinație pentru luna lor de miere să fie Alaçatı, în Turcia. Apoi, cei doi au mai adăugat un punct pe itinerariul lor. După Turcia, au ales să petreacă o vacanță romantică în Seychelles, scrie albawaba.com. Seychelles este un arhipelag format din 115 insule în Oceanul Indian, în largul Africii de Est.

Ebru și Cedi au ales să meargă să vadă apele albastre și s-au bucurat de clipe minunate pe plajele romantice din Seychelles, iar vedeta turcă a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram o frântură din luna de miere magică.

Ebru Șahin și Cedi Osman, lună de miere de vis. Unde s-au relaxat după nuntăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ebru Șahin și Cedi Osman se potrivesc bine, deși fac parte din lumi diferite

Ebru și Cedi sunt împreună de doi ani și jumătate și au simțit din primele luni că sunt făcuți unul pentru celălalt. „Ne potrivim foarte bine, deși facem parte din lumi diferite. Ne înțelegem din priviri, nu avem nevoie de vorbe”, povestea Ebru la începutul relației lor. 

Ebru a fost cerută în căsătorie într-un cadru foarte romantic în septembrie 2021, în timpul unei excursii pe care ea și iubitul ei au făcut-o în Cappadocia.

Ca un adevărat cavaler, Cedi a îngenunchiat și i-a pus pe deget iubitei sale un inel cu diamant, care valorează un million de lire turcești (aproximativ 57.000 de euro).

Cei doi au ales să facă nunta la Çeşme pentru că acolo spun ei că a început povestea lor de dragoste. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton