Homepage  / Televiziune

Echipa care a câștigat jocul de recompensă la Survivor, 20 martie 2022. Cine sunt concurenții trimiși pe Insula Exilului

Echipa care a câștigat jocul de recompensă la Survivor, 20 martie 2022. Cine sunt concurenții trimiși pe Insula Exilului
3

de Roxana Mirea,

Războinicii și Faimoșii s-au luptat pentru a câștiga un nou joc de recompensă, în ediția de aseară, 20 martie, a emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV. Premiul a fost reprezentat de un grătar pregătit de un chef bucătar. Apoi, a urmat un consiliul în care un Războinic și un Faimos au fost trimiși pe Insula Exilului.

Cine a câștigat jocul de la Survivor România 2022 – 20 martie

O nouă confruntare a avut loc în ediția de aseară, 20 martie, a emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV. Faimoșii și Războinicii s-au luptat într-un nou joc de recompensă, iar miza a fost una importantă. Premiul pus în joc a fost un grătar pregătit de un chef bucătar.

Ei bine, o singură echipă s-a bucurat de acest premiu. Este vorba despre echipa Războinicilor, care i-au învins pe Faimoși cu scorul de 10 la 4. Cert este că Faimoșii sunt tot mai demoralizați având în vedere că ghinionul se ține lanț după ei.

Ulterior, a urmat un nou consiliu la Survivor, iar un Faimos și un Războinic au fost trimiși pe Insula Exilului.

Razboinicii-masa-castigataIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cine a fost trimis pe Insula Exilului la Survivor 2022 – 20 martie

Mihaela Stan, concurenta nouă de la Războinici, a scos un scor bun la jocul de recompensă, așa că ei i-a revenit sarcina de a trimite un coleg pe Insula Exilului, de la Survivor România 2022.

Este o știre pe care, sinceră să fiu, nu mi-am dorit-o pentru că de-abia am venit aici. Nu știu cam tot ce se întâmplă în echipă și nu vreau să fiu acea persoană care este urâtă sau vorbită într-un mod urât de către colegi. Cred că voi face aceeași greșeală pe care au făcut-o colegii mei. A mai fost în exil. Este destul de matur să înțeleagă că eu nu am altă decizie în momentul de față. Numele pe care îl voi spune va fi Relu”, a spus Mihaela.

Relu Pănescu este trimis în exil pentru a treia oară. În ceea ce privește echipa Faimoșilor, cel mai rapid jucător a fost Cătălin Zmărăndescu.

„Oarecum eram conștient că am adus cel mai bun timp. Mă bucur că am reușit și eu să fac lucrul ăsta și mă bucur că l-am detronat, măcar pentru un joc, pe TJ, că el deține recordul la viteză. Totodată este o decizie importantă pe care trebuie să mi-o asum. Nu voi trimite nicio fată. (…) Mă îndrept asupra băieților. Toți am fost în exil, mai puțin unul singur. Sper să nu fie cu supărare, TJ. TJ este cel care nu a fost deloc în exil. Crede că este ușor acolo. Eu i-am spus că nu este ușor deloc. Se va convinge de data asta. El este singurul care nu a fost și alegerea mea este TJ Miles, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Așadar, TJ Miles ajunge pentru prima dată pe Insula Exilului, la Survivor 2022.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton