Homepage  / Seriale / Seriale americane

Echipa de la „Vele negre” face un serial despre Cleopatra pentru Amazon

Echipa de la „Vele negre” face un serial despre Cleopatra pentru Amazon

de Ioana Maria,

Amazon Studios a dat undă verde pentru „Cleopatra”, un serial dramatic despre celebra regină egipteană, a aflat „Deadline”.

Proiectul a fost încredințat echipei care a realizat și „Vele negre” / „Black Sails” (difuzat și la noi de Paramount) pentru Starz: Jonathan E. Steinberg, Robert Levine și Dan Shotz.

Scenariul, de care se ocupă deja Robert Levine, vrea să prezinte o nouă Cleopatră, în viziunea lui aceasta fiind una dintre cele mai puțin înțelese femei din istorie. După ce a pierdut totul, regina Egiptului trebuie să-și folosească toate atuurile naturale și geniul politic pentru a-și recăpăta tronul și regatul. Nu se știe cine o va interpreta pe Cleopatra și nici când va ajunge serialul pe platformă.

Amazon nu e singurul care s-a gândit la Cleopatra, mai multe proiecte sunt în desfășurare. David Ellender de la Slingshot Global Media a dat undă verde la un serial omonim pentru care Shekhar Kapur („Elizabeth”, „New York, I Love You”) s-a angajat să scrie scenariul și să facă regia. NBC a comandat pilotul unui serial cu același subiect, iar Lifetime vrea să facă o miniserie. Și mai există la Sony Pictures un proiect de lungmetraj bazat pe cartea lui Stacy Schiff „Cleopatra: A Life”.

Sursa foto: 21 Oscars

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton