Homepage  / Seriale

Echipa „Urzeala tronurilor” a filmat în Islanda

Echipa „Urzeala tronurilor” a filmat în Islanda

de Redactia Tvmania

Postul de ştiri islandez Visir a relatat că circa 300 de membri ai echipei popularului serial HBO au petrecut două săptămâni în þingvellir National Park, aflat în patrimoniul UNESCO, unde au filmat pentru sezonul patru din “Urzeala tronurilor”.

„Lumea pe care o creăm aici în Islanda trebuie să fie lumea din Westeros”, a explicat producătorul Chris Newman.

Echipa serialului a obţinut un permis special pentru a filma în parcul naţional sus-menţionat, care include cel mai mare lac natural din Islanda, lanţuri muntoase şi felurite rarităţi geologice.

Sandor şi Arya, în prim-plan

“Ar trebui să se potrivească un pic cu ce am filmat în Irlanda de Nord”, a mai explicat Newman. “N-o să fie o diferenţă aşa mare, dar vrem să profităm de formaţiunile geologice existente aici, pe care nu le găsim în Irlanda de Nord”.

În această parte a poveştii, protagonişti vor fi temutul luptător Sandor Clegane (Rory McCann) şi tânăra lui companioane, Arya Stark (Maisie Williams), care vor străbate teritoriul în căutarea unui castel.

“În cărţi, acest spaţiu trebuie să aibă un aer impenetrabil, iar peisajul ne ajută în acest sens. Vom folosi mici efecte vizuale, dar ne vom ajuta şi de formaţiunile naturale pentru a oferi această impresie”, a spus Newman.

Serialul a fost filmat până acum în peste 100 de decoruri diferite. Şi alte scene din serial au fost filmate în Islanda, precum cele în care Jon Snow părăseşte “Zidul” şi se aventurează în teritoriul bântuit de creaturile botezate “white-walkers”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton