Homepage  / Televiziune

Echipele care se află în pericol de eliminare la Asia Express. „Mă simt doborâtă total”

Echipele care se află în pericol de eliminare la Asia Express. „Mă simt doborâtă total”
9

de Roxana Mirea,

Asia Express, 21 noiembrie 2021. Concurenții au avut de înfruntat noi provocări la Asia Express, duminică seara, 21 noiembrie, la Antena 1. La începutul ediției, Irina Fodor a avut de făcut un anunț pentru cele 4 echipe rămase în competiție. Care sunt echipele care se află în pericol de eliminare.

Asia Express, 21 noiembrie 2021 – Echipele cate au primit un cufăr

În ediția de aseară, 21 noiembrie 2021, a emisiunii Asia Express, Irina Fodor a avut de făcut un anunț important pentru concurenți. Ea i-a anunțat că are 3 cutii cu nestemate, ce ascund posibile eliminări.

Am trei cutii, momentan vor sta la mine. Două dintre ele conțin pietre verzi, una are o nestemată roșie. Ne vom vedea de mai multe ori în cursul acestei zile. De fiecare dată, ultima echipă care ajunge la mine va trebuie să ia o cutie. La sfârșit vom vedea unde este piatra roșie”, a spus prezentatoarea TV.

Cele patru echipe au luptat cu toate forțele pentru a duce toate probele de pe Drumul Împăraților la bun sfârșit. Totuși, primul cufăr a mers la Cosmin și Eliza Natanticu, iar Lidia Buble și Estera au primit cel de-al doilea cufăr care ascunde o altă piatră prețioasă. Soarta celor două echipe va depinde de culoarea nestematelor din cutii, potrivit a1.ro.

Asia-Express-21-noiembrie-2021-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum au reacționat Lidia și Estera Buble când au primit un cufăr

Lidia și Estera Buble au fost foarte dezamăgite în momentul în care Irina Fodor le-a pus să își aleagă un cufăr. Cea care a ales unul dintre cele două cufere rămase a fost Lidia.

Mi-a fost foarte greu să aleg, mai ales când stai să te gândești cu poate în una este o piatră roșie, iar în cealaltă verde. Îmi vine să plâng și să râd în același timp. Este singurul moment din Asia Express în care mă simt doborâtă total”, a spus artista.

Lidia Buble a ales cufărul din dreapta, în speranța că în interiorul lui se va afla o nestemată verde și că drumul lor la Asia Express va continua. Cele două concurente s-au pus în genunchi și au izbucnit în lacrimi la gândul că există posibilitatea de a părăsi competiția.

Mi-e ciudă de mor, îmi vine să o sparg pentru că am ajuns târziu dintr-o prostie. (…) Mă omoară frica asta de necunoscut”, a dezvăluit Lidia Buble.

Plângem de ciudă!”, a completat-o Estera.

Sursa Foto: Instagram Asia Express

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton