Homepage  / Galerie foto

Echipele de la “Vocea României” sunt pregătite pentru duelurile încrucișate

Echipele de la “Vocea României” sunt pregătite pentru duelurile încrucișate

de Redactia Tvmania

Aseară, românii au trăit emoţii intense, au văzut momente magice şi au ascultat voci sublime. Tudor, Loredana, Smiley şi Moga au atacat cel de-al treilea show live “Vocea României” cu câte 4 concurenţi excepţionali, care au demonstrat că merită să se afle în această etapă a competiţiei şi că îşi doresc să meargă mai departe spre marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Publicul a votat, iar antrenorii au decis cu greu care sunt cei 8 concurenţi care intră săptămâna viitoare în duelurile încrucişate. Cea de-a treia ediţie live a avut toate ingredientele unei seri perfecte de vineri şi le-a adus telespectatorilor emoţie, sensibilitate, forţă, culoare, vibraţie, energie şi un invitat special cu o voce senzaţională. Fosta concurentă “Vocea României”, Feli, s-a întors aseară pe scena competiţiei care i-a schimbat viaţa pentru a cânta cel mai nou single al ei, „Creioane colorate”. Totul s-a petrecut şi de această dată sub atenta supraveghere a lui Pavel Bartoş, care a venit cu multă energie, glume şi vorbe încurajatoare pentru concurenţi. Oana Tache, V Reporter al emisiunii, le-a adus telespectatorilor cele mai noi informaţii din culise.

Show-urile continuă vinerea viitoare, de la 20.30, cu etapa duelurilor încrucişate, în care antrenorii se vor provoca reciproc. Fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o altă echipă pentru a se duela cu unul din echipa sa.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton