Homepage  / Vedete străine

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară! Soția lui, Cherry Seaborn, a născut încă o fetiță

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară! Soția lui, Cherry Seaborn, a născut încă o fetiță
8

de Roxana Mirea,

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Artistul, în vârstă de 31 de ani, a anunțat pe Instagram, joi, 19 mai 2022, că soția sa, Cherry Seaborn, a adus-o pe lume pe cea de-a două fetiță a lor. Ed Sheeran și Cherry Seaborn mai au o fiică în vârstă de un an, Lyra Antarctica.

Ed Sheeran, tată pentru a doua oară

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Artistul a publicat o fotografie adorabilă cu o pereche de botoșei albi pe o pătură maro. În dreptul imaginii, el a scris că: „Vreau să vă anunț pe toți că mai avem o fetiță frumoasă. Amândoi suntem atât de îndrăgostiți de ea și suntem foarte fericiți că suntem o familie de 4 x.”

Nu se știe când s-a născut cel de-al doilea copil al lui Sheeran și Seaborn. Lyra Antarctica s-a născut în septembrie 2020, iar Ed Sheeran a publicat o fotografie cu o pereche de șosete pentru copii pentru a face anunțul.

Bună. Un mesaj scurt din partea mea pentru că am câteva vești pe care vreau să vi le împărtășesc… Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe uimitoare, Cherry a născut-o pe frumoasa și sănătoasa noastră fiică – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiți de ea. Atât mama, cât și copilul sunt foarte bine și suntem în al nouălea cer”, a scris artistul pe Instagram, la acea vreme.

Ed Sheeran, verdict final în procesul în care a fost acuzat de plagiat. Ce au spus judecătorii despre melodia „Shape Of You”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ed Sheeran și Cherry Seaborn, în vârstă de 31 de ani, și-au început relația în 2015. Ei s-au căsătorit în ianuarie 2019.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton