Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ed Sheeran a făcut marele anunț. Artistul a devenit tată pentru prima oară

Ed Sheeran a făcut marele anunț. Artistul a devenit tată pentru prima oară

de Redactia Tvmania

Ed Sheeran a devenit tată. Artistul în vârstă de 29 de ani a anunțat venirea pe lume a fiicei sale pe contul personal de Instagram, unde a scris un mesaj emoționant, alături de o fotografie cu o pereche de șosete pentru copii. 

Ed Sheeran a devenit tatăl unei fetițe. Cu această ocazie, artistul britanic a dezvăluit și numele ei. 

„Bună. Un mesaj scurt din partea mea pentru că am câteva vești pe care vreau să vi le împărtășesc… Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe uimitoare, Cherry a născut-o pe frumoasa și sănătoasa noastră fiică – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiți de ea. Atât mama, cât și copilul sunt foarte bine și suntem în al nouălea cer. Sperăm că puteți să respectați intimitatea noastră din acest moment. Multă dragoste și ne vedem atunci când va fi momentul să mă întorc”, a scris artistul pe Instagram.

 

Anunțul că Ed Sheeran și soția lui, Cheery Seaborn, vor deveni părinți a fost făcut în luna august. La vremea respectivă, o sursă a declarat pentru The Sun că ei au ținut sarcina ascunsă pe toată perioada pandemiei.

 „Ed și Cherry sunt extrem de fericiți. Sunt de-a dreptul entuziasmați, dar au rămas foarte discreți. Au început deja să își anunțe familia și prietenii. Fac ultimele pregătiri acasă, iar copilul va veni undeva la finalul verii. E într-adevăr un moment fericit și familiile lor sunt foarte încântate pentru ei, abia așteaptă să îl cunoască pe micuț”, a declarat atunci o sursă apropiată pentru tabloidul britanic.

Artistul și partenera sa se cunosc de la vârsta de 11 ani și au fost prieteni buni în liceu. Cei doi s-au logodit în 2018 și s-au căsătorit la finalul aceluiași an. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton