Homepage  / Vedete străine

Ed Sheeran, devastat după ce soția lui a fost anunțată că are o tumoare. Era însărcinată cu cea de-a doua fiică

Ed Sheeran, devastat după ce soția lui a fost anunțată că are o tumoare. Era însărcinată cu cea de-a doua fiică
6

de Roxana Mirea,

Ed Sheeran spune că a intrat în depresie anul trecut, după ce soția sa a fost diagnosticată cu o tumoare, iar prietenul său Jamal Edwards a murit în mod neașteptat la vârsta de 31 de ani. Iubita din copilărie a starului, Cherry Seaborn, cu care s-a căsătorit în 2019, a fost anunțată că are o tumoare în timp ce era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

Ed Sheeran, devastat când soția lui a fost diagnosticată cu o tumoare

Anul trecut a fost unul dificil pentru Ed Sheeran. Acesta a intrat în depresie după ce soția lui a fost diagnosticată cu o tumoare. „Nu a existat nicio cale de tratament până după naştere”, a explicat el.

La acea vreme, Ed Sheeran se afla în fiecare zi în fața instanței de judecată pentru un proces privind drepturile de autor. Impactul devastator al acelor evenimente „mi-a schimbat viața, sănătatea mintală și, în cele din urmă, modul în care am privit muzica„, a declarat artistul pe rețelele sociale. Ca urmare, a renunțat la „sute” de cântece pe care le scrisese pentru cel de-al șaselea album al său, scrie BBC.

Sheeran și Seaborn au devenit părinți pentru a doua oară în luna mai a anului trecut. Cântărețul nu a oferit informații noi despre starea de sănătate a soției sale. Ed Sheeran a făcut aceste confesiuni în contextul anunțului privind lansarea albumului „Subtract”, un album acustic produs de Aaron Dessner, care a fost scris pe „un fundal de durere şi speranţă”.

Ed Sheeran s-a logodit cu prietena sa din copilărie, Cherry SeabornIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Albumul a fost planificat de mult ca încheiere a „erei sale matematice”, care a început cu „+ Plus” în 2011 şi a continuat cu „x (Multiply)”, „÷ (Divide)” şi „= (Equals)”. Dar întregul proiect a fost rescris într-o revărsare de emoții care a durat o săptămână, în timp ce Ed „se afla într-o spirală de frică, depresie și anxietate” în februarie anul trecut. Acest lucru s-a întâmplat după ce Edwards a murit brusc în urma unui atac de cord după ce a consumat cocaină și alcool, a concluzionat un medic legist.

Când va fi lansat noul album al lui Ed Sheeran „Subtract”

La scurt timp după aceea, Ed Sheeran s-a confruntat cu un proces de trei săptămâni privind drepturile de autor, în urma unor acuzații potrvit cărora a plagiat melodia „Shape Of You”. Deși a câștigat în cele din urmă, cântărețul și coautorul său, Johnny McDaid de la Snow Patrol, au declarat că acest caz a pus o „presiune extraordinară” asupra lor.

Pentru a trece peste acele experienţe, Sheeran a folosit scrierea de cântece pentru a „a da sens” sentimentelor sale. Albumul va fi lansat pe 5 mai și vine după single-ului „F64”, care a fost un răspuns visceral la moartea lui Jamal Edward. Piesa respectivă nu va apărea pe lista finală de melodii, care a fost dezvăluită miercuri dimineaţă.

Spre deosebire de albumele sale anterioare, artwork-ul pentru „Subtract” nu se concentrează pe simbolul matematic al titlului, ci prezintă o imagine a unei inimi care se corodează.

Mesajul complet transmis de Ed Sheeran

„Am lucrat la Subtract timp de un deceniu, încercând să sculptez albumul acustic perfect, scriind și înregistrând sute de cântece cu o viziune clară a ceea ce credeam că ar trebui să fie. Apoi, la începutul anului 2022, o serie de evenimente mi-au schimbat viața, sănătatea mintală și, în cele din urmă, modul în care priveam muzica și arta.

Să scriu cântece este terapia mea. Mă ajută să dau sens sentimentelor mele. Am scris fără să mă gândesc la ceea ce vor fi cântecele, am scris pur și simplu ceea ce mi-a ieșit. Și, în doar o săptămână, am înlocuit o muncă de un deceniu cu cele mai profunde și întunecate gânduri ale mele.

În decurs de o lună, soția mea însărcinată a fost anunțată că are o tumoare și că nu va putea fi tratată decât după naștere. Cel mai bun prieten al meu, Jamal, un frate pentru mine, a murit subit, iar eu m-am trezit în fața instanței apărându-mi integritatea și cariera de compozitor. Mă aflam într-o spirală de frică, depresie și anxietate. Mă simțeam ca și cum mă înecam, cu capul sub suprafață, privind în sus, dar fără să pot ieși la aer.

Ca artist, nu am simțit că aș putea prezenta lumii în mod credibil o lucrare care nu reprezintă cu acuratețe locul în care mă aflu și modul în care trebuie să mă exprim în acest moment al vieții mele. Acest album este pur și simplu asta. Este o poartă spre sufletul meu. Pentru prima dată, nu încerc să creez un album care să placă oamenilor, ci doar să scot ceva care să fie onest și adevărat pentru locul în care mă aflu în viața mea de adult”, a scris Ed Sheeran pe rețelele sociale.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton